Bana 2 günde geldi
Sen istanbuldasın sipariş etmene bile gerek yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBana 2 günde geldi
Sen istanbuldasın sipariş etmene bile gerek yok
Oyunu satın alıyorsun oyunu oynamak için kullandıgın emülatördende oyunu oynamak için başka birşey satın almak zorunda kalıyorsun harbi saçmalıklarla dolu.
Epic gamesten alırsam böyle olurmu acaba ondan korkuyorum xboxtan almıstım
Sahutt COC’ta klan var mı forumdakilerle, ana hesabı satmıştım ama yan hesaba başladım bu ara tekrar 😅
Sahutt COC’ta klan var mı forumdakilerle, ana hesabı satmıştım ama yan hesaba başladım bu ara tekrar 😅
isterseniz açabiliriz aslında
Hesabi ne kadara sattin bu arada nasil bir hesaptı
Hesabi ne kadara sattin bu arada nasil bir hesaptı
Baya oldu satalı 200’e satmıştım o zamanlarda bir arkadaşıma. TR ilk 200’e girmiştim 4 sezon full hesaptı anlayacağın
Baya oldu satalı 200’e satmıştım o zamanlarda bir arkadaşıma. TR ilk 200’e girmiştim 4 sezon full hesaptı anlayacağın
şimdi altın bilet 250 lira. Bedava vermişsin vallahi.
Bura da bizim fakirhane
Oyuna değişik arayüz paketleri gelmiş, kurabiye kral falan saçmalamışlar iyice
Oyuna değişik arayüz paketleri gelmiş, kurabiye kral falan saçmalamışlar iyice
Kurabiye etkinligi vardi aralik ayinda. Beleş altın bilet aldık. Kurabiye koruyucu da o altin biletten. Bu ay Kuzeyin kralı var mükemmel görünüyor da bakalim alınır mı. 4 5 aydır aliyorum da bu ay alasım yok
Kurabiye etkinligi vardi aralik ayinda. Beleş altın bilet aldık. Kurabiye koruyucu da o altin biletten. Bu ay Kuzeyin kralı var mükemmel görünüyor da bakalim alınır mı. 4 5 aydır aliyorum da bu ay alasım yok
Ben hiç para yatırmamıştım hesaba, klandaki abiler bizim hesaplarımızı alıp para yatırıyodu. Muhtemelen eski google play açığından yararlanıp hesaba parayı atıp yanlışlıkla attım vs.. yazarak geri çekiyolardı
Sahutt şuan böyle bb11 yapmıştım, 2 gündür tekrar oynamaya başladım yavaş yavaş geliştiriyorum. Sıkılana kadar devam 😅
kurabiye muhabbetini hiç anlamadım ks yapıp cıkıyorum genelde
Clash royale oynuyorum ben 13 levelim