İslemci iyi ben intelin islemcisini kullaniyorum Ryzen AMD kisminda biliyorsun zaten fiyat performans ürünüdür intel ise kalite fiyat ürünü ve donanimlari satiyor ben de WestaLife Vatan Computerdan toplamistim Rtxli pcyi
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
Eski di biraz ekran kartı
Ekran kartı alacaksan amd al nvidia alma işlemcin ile uyumlu olması için amd daha iyi olur
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sabah sabah duygulandım yak yak İsmail Aga
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar bilgisayar kulaklığı arıyorum .blootouth özelliği olan kablosuz önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır ? Marka ve model bilgisini reklama girmemesi açısından bana özelden yazarsanız uygun olur ? özellik bakımından ne önerirsiniz ?
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar bilgisayar kulaklığı arıyorum .blootouth özelliği olan kablosuz önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır ? Marka ve model bilgisini reklama girmemesi açısından bana özelden yazarsanız uygun olur ? özellik bakımından ne önerirsiniz ?
Oyun oynuyosan abi 7.1 rampage in herhangi modelini öneriririm bütçe önemli değilse corsair,hyper x öneririm
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam
tamam kardeşim bir bakayım netten
-
Nisan Ayı'nın en hızlı telefonları;
Kaynak: Antutu.com
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Android için sürükleyici ve stratejik oyun arıyorum senaryosu ile olsun efektleri ile güzel bişey Olsun. Öneri bekliyorum.
Telefonumun özellikleri;
Epic Gamesde GTA 5 ucretsiz oldu.
-
- Resmi Gönderi
Epic Gamesde GTA 5 ucretsiz oldu.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Çoktan yüklemeye başlamıştım bile
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Çoktan yüklemeye başlamıştım bile
Sonuç?
-
Sonuç?
Halen %9 :D
-
Bir Gizemli Oyun daha yolda ARK ya da Bonderlands olabilir diyenler var.Kaçırmayın