Bir iddaaya göre gelecek haftalarda EPIC GAMES'de ücretsiz olacak gizemli oyunlar.(Kesinlik yok)
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
Bir iddaaya göre gelecek haftalarda EPIC GAMES'de ücretsiz olacak gizemli oyunlar.(Kesinlik yok)
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
90 TL Değerindeki oyun Steamde Ücretsiz!!
KAÇIRMAYIN!
- Resmi Gönderi
Strateji dünyasının en popüler ve köklü oyunlarından Sid Meier's Civilization VI, geçtiğimiz hafta GTA 5’i ücretsiz sunan Epic Games’in yeni bombası oldu. Steam’de 219 TL’ye satılan şahane oyun, Epic Games Launcher’dan 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek.
Epic Games, geçtiğimiz hafta tüm dünyayı şaşkına çevirdiği ücretsiz GTA 5 sürprizinin ardından fırtına gibi esmeye devam ediyor. Oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalan, hatta Rockstar sunucularının çökmesine yol açan bu kampanya dönemi, şimdi Civilization VI ile devam ediyor.
2016’da piyasaya sürülen sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Civilization VI, türün sevenleri tarafından zaten tahtın sahibi. Ücretsiz olması nedeniyle ilk defa Civilization VI indirip oynayacaklar için de oyundan kısaca bahsedelim. 1991 yılından bu yana yayınlanan Civilization serisinin devam halkası olan Civilization VI, medeniyetler inşa edip onları çağlar boyu geliştirebileceğiniz soluksuz bir strateji oyunu. Oyuna, çıkışından 3 yıl sonra bile apayrı oyun niteliği taşıyan önemli DLC paketleri sunulmaya devam etti.
Çıkış Tarihi 2 Haziran olan Valorant Sistem Gereksinimleri
-
- Resmi Gönderi
Başarı bir satış gerçekleşmiş.
- Resmi Gönderi
zula oynayan varmi
Ben oynuyorum hesabim efso
-
@Ahmet2018 Pubg mobile oynuyorum.
-
- Resmi Gönderi
@Ahmet2018 Pubg mobile oynuyorum.
Pc den mi telefondan mı abi
-
Pc den mi telefondan mı abi
Telefondan eren kardeşim.
-
- Resmi Gönderi
Daha ilk video destek olabilirsiniz :D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Clash of clans oynayan varmı
-
- Resmi Gönderi
Daha ilk video destek olabilirsiniz :D
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.O kadar dakikaya nasıl destek olalım vicdansız
Üle az kısa etseydin..Bende wifi şimdi var ama sonra olmaz asla .Köyde ineğin boynuzuna mı takacaz neti?
-
- Resmi Gönderi
O kadar dakikaya nasıl destek olalım vicdansız
Üle az kısa etseydin..Bende wifi şimdi var ama sonra olmaz asla .Köyde ineğin boynuzuna mı takacaz neti?
Bir sonra ki haritayı küçük seçerim 15 dk nın altında olur :D
-
- Resmi Gönderi
Abone olduk .. Hayırlı olsun bakalım Eren.
Ben kurdum oyunu ama sevmedim . Hakimiyeti zor bana uymadı.
-