Atro bu Arapların en popüler adamı yayıncı emülatörden oynuyor. Her yayını 7.000-10.000 kişiyi buluyor. No scop vuruş yapıyor. Hile olsa çoktan banlanırdı.
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
- Resmi Gönderi
Atro bu Arapların en popüler adamı yayıncı emülatörden oynuyor. Her yayını 7.000-10.000 kişiyi buluyor. No scop vuruş yapıyor. Hile olsa çoktan banlanırdı.
7000 mi o 70000 dir abi adamın 9.230.000 abonesi vardı en son
-
7000 mi o 70000 dir abi adamın 9.230.000 abonesi vardı en son
Facebook'ta canlı yayında olan kişiden bahsettim. YouTube bilmem
-
Coffin var telefondan oynuyor mobil ismi Asım aynı vuruşları o da yapıyor. Birde dwoz var hakan ismi izle onları.
-
- Resmi Gönderi
Coffin var telefondan oynuyor mobil ismi Asım aynı vuruşları o da yapıyor. Birde dwoz var hakan ismi izle onları.
Aynen Dwoz iyi bence Bu Tacaz var birde bot vuruyor bronz liginde 30 40 kill aldım diye video çekiyor japon ya da çin li
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Youtubeda en sevdiğim video çok iyi :'D
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Youtubeda en sevdiğim video çok iyi :'D
Harbiden nolu ya bişe anlamadım:D meali ne kardeşim bunun
-
Ümidi adlı youtuber Fifa 2020 de kötü paketten Messiyi çıkarıyor ve inanılmaz tepkiler ile seviniyor
-
Oyunda kart açıyor ve Messi çıkıyor ayrıca o paketten Messi çıkması çok düşük bir ihtimal o yüzden şaşırıyor
-
Messiyi almak için onlarca para harcamak gerekiyor çünkü zor çıkıyor Ümidi de dandik paketten çıkarıyor şansla
-
GTX 1070 Tİ veya 1080 Ekran Kartı İş yaparmı hala kardeşime sistem toplamayı düşünüyorum parça parça
-
- Resmi Gönderi
GTX 1080 Ti Ekran Kartı İş yaparmı hala kardeşime sistem toplamayı düşünüyorum parça parça
Yapar tabii ki her oyunu acqr rahat
-
Yapar tabii ki her oyunu acqr rahat
1070 Ti nasıldır ?
-
- Resmi Gönderi
1070 Ti nasıldır ?
Oda iyi bende 3 senedir 1050ti var her oyunu aciyor 1080ti yuksek ayarlarda her oyunu rahat oynatir ama 1070 ti bilmem
-
- Resmi Gönderi
https://www.akakce.com/ekran-karti/en…i,70259176.html
https://www.itopya.com/gigabyte-gefor…it-ekran-karti/
The content cannot be displayed because it is no longer available. GTX 1080TI yerine yeni çıkan RTX 3060TI tercih edersen daha yüksek performansı daha düşük fiyata temin edebilirsin.
-