1070 Ti nasıldır ?
Gtx 1660 super Rtx 2060-2070 alabilirsin o fiyata Rtx öneririm çünkü yeni oyunlar Rtx teknolojisini destekliyecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1070 Ti nasıldır ?
Gtx 1660 super Rtx 2060-2070 alabilirsin o fiyata Rtx öneririm çünkü yeni oyunlar Rtx teknolojisini destekliyecek
CAN hocam benim şuan sistem rtx 2060 Super kardeşime de bi topluyum dedim indirimler oluyor arada bir bakacağım sağolun fikri olan arkadaşlar söyleyebilir
3060Ti de iyi kart olduğu söyleniyordu Fakat Monitöründe iyi olması lazım 4K Monitör lazım onlarda pahalı yani
CAN hocam benim şuan sistem rtx 2060 Super kardeşime de bi topluyum dedim indirimler oluyor arada bir bakacağım sağolun fikri olan arkadaşlar söyleyebilir
Eğer yeni bir sistem toplayacaksan kesinlikle 1080TI tarzı kartlardan ya da 2000 serisinden uzak dur. 3000 serisinin en düşük versiyonu olan 3060TI bile çoğundan daha iyi performans veriyor ve daha ucuz.
Eğer bütçen çok dar ise GTX1660 kullanabilirsin.
3060Ti de iyi kart olduğu söyleniyordu Fakat Monitöründe iyi olması lazım 4K Monitör lazım onlarda pahalı yani
bence en son alacağın kart olmalı 1070ti
5600XT 5700 iyimidir AMD tarafında ben gerçi NVIDIA + intelciyim Şuan sistemde İ59600K var ve RTX 2060la baya iyi konfügürasyon bakalım bu sefer amd mi yapsam diyorumda kronik sorunlu diyolar
Bakiyorum 3000 serisi oneriyorsunuzda sirf onun icin alacagin monitor kac para
Bakiyorum 3000 serisi oneriyorsunuzda sirf onun icin alacagin monitor kac para
Aynen Herhalde Amd Ekran kartı + İntel işlemci alacaz İşlemci i59400F Ekran Kartıda 5500XT
Aynen Herhalde Amd Ekran kartı + İntel işlemci alacaz İşlemci i59400F Ekran Kartıda 5500XT
Ekran kartını amd almanı önermem işlemci amd ekran kart nvidia olursa daha iyi olur
Herkes İntel İşlemciyi Kötülüyor AMD F/P diyorlar amma performans konusunda bence oyunlarda da vereceği performans hız açısından İntel Daha iyi ve Kalite ama AMD F/P olması açısından değerlendirilise evet daha mantıklı fakat kronik sorunlu olduğu söyleniyor
İlla 4k monitör alacak diye bir şey yok. En azından 1080p monitörde 2000 serisine veya 1080TI'a vereceği parayla alacağı FPS'ten daha fazla FPS alacak. Fiyatın daha ucuz olması bir yana.
Monitör Kaç Hz olmalı 165 İyimidir sizce
Ekranının boyutunu 27" almaya çalış derim. 144HZ yeterli olacaktır.
Monitör Kaç Hz olmalı 165 İyimidir sizce
144 hz olsun bence en önemli özelliği 1ms tepkimesi olması ve ips olması