az buçuk karar vermiştim.Şimdi iyice beyin eror verdi. :D
İyice araştırmanı öneririm abi sen bilirsin :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaz buçuk karar vermiştim.Şimdi iyice beyin eror verdi. :D
İyice araştırmanı öneririm abi sen bilirsin :D
Beyler pes 2021 mobile hesabımı satmak istiyorumda isteyenler yazsın hesabın fotoğrafını atarım
Çok iyi çıktı atmak istedim (kasayı kırmızı ayarlasam daha iyi olabilirdi)
İndirmenizi öneririm güzel oyun
Android oyun club adamdır hala ordan indiririm canım sıkılınca oyunları
Squad oynayan var mı?
Csgo saracak varsa yazın Rank kasabiliriz artık nova görmek istiyorum ?
valorant oynayan varsa yazın oynayabiliriz sınava hazırlanıyorum diyr bıraktım bu sene rank:immortal 1
Oyun muuuuu ?
Bu sıralar Rocket League sardım sınavlar bitsin oynuyacağım bağımlılık yapıyor :D
Zor oyun ama
Bu sıralar Rocket League sardım sınavlar bitsin oynuyacağım bağımlılık yapıyor :D
Zor oyun ama
Ben de sardım diamond 3 olduk ama 5 yıldır oynuyorum düzenli 1200 saati devirdim rezalet bir oyun sakın başlama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok iyi çıktı atmak istedim (kasayı kırmızı ayarlasam daha iyi olabilirdi)
Kasa aynı benle :D içindeki canavar nedir
Sistem ozellikler nedir reis wriscuttern bende de hazır sistem var 2060 rog strix süper intel 9.nesil islemcili
wriscuttern her yerde görüyorum agirlikla bu kasayi aklıma gelmedi neydi kasa modeli reis
wriscuttern her yerde görüyorum agirlikla bu kasayi aklıma gelmedi neydi kasa modeli reis
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W
Kasa aynı benle :D içindeki canavar nedir
Sistem ozellikler nedir reis wriscuttern bende de hazır sistem var 2060 rog strix süper intel 9.nesil islemcili
GIGABYTE B450M S2H
Amd ryzen 5 1600
Corsair Vengeance LPX 8 gb 3000mhz cl16
MSI RX570 ARMOR 4GB OC
(Sistem kuzenimin fotoyu rastgele wpden bir arkadaşa yollarken çektim hoşuma gitti atmak istedim buraya. Ben de inşaallah yazın bir pc toplayacağım)
Zor oyun ama
Güzel oyun reis ben şampiyon 1 olmuştum yks işi başlayınca bıraktım kasımda oyun oynamayı