Güney Afrika ile Afrika fethi tamamdır
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
- Resmi Gönderi
Beyler pes 2021 lig kurduk gelmek isteyenler gelebilirler isteyenler yazsın bana ben sizi yönlendircem
Bekliyor arkadaşımız
-
:'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
kargo üründen çok pahalı keşke elle getirseymiş :D
-
Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta yine vites yükseltti. Steam değeri 419 TL olan NBA 2K21 oyunu bir hafta boyunca ücretsiz dağıtılacak.
Oyunu hemen şimdi indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
27.05.2021 saat 18:00'a kadar ücretsiz olduğunu beyan etmişler.
-
Güzel oyun önceden alanlara geçmiş olsun :D Basketcileri sahneye alakim
-
Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarında bu hafta yine vites yükseltti. Steam değeri 419 TL olan NBA 2K21 oyunu bir hafta boyunca ücretsiz dağıtılacak.
Oyunu hemen şimdi indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
27.05.2021 saat 18:00'a kadar ücretsiz olduğunu beyan etmişler.
99 GB olması dışında sorun yok
-
- Resmi Gönderi
Üle
Bende kopya ettim ismini unutmayayim diye. 100 olsa indirirdik,99 GB ise sevmedim
-
Oyunu mail'e kayıt edebilirsin.
-
Sohbet odasında yer kaplamasın diye buraya atıyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle bir pozisyonda nasıl yenildim diye düşünüyorum şuan
-
2 hamlede mat varmış görmemişim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 70 Ton yük taşırken
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Anakartın Bios Beta Sürüm güncellemesi de gelmiş yapalım bakalım
- Resmi Gönderi
Intel işlemci bitti artık be
-