- Resmi Gönderi
Bostayken 30 40 arasinda kasada önde 3 arkada 1 egzoz fan var bence macunda eskimiş olabilir yakın bir zamanda bakacağım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBostayken 30 40 arasinda kasada önde 3 arkada 1 egzoz fan var bence macunda eskimiş olabilir yakın bir zamanda bakacağım.
yaklaşık 1 saattir yüksek ayarlarda 79 u gecmedi simdi düşüğe aldim bakalim ne olacak
Bostayken 30 40 arasinda kasada önde 3 arkada 1 egzoz fan var bence macunda eskimiş olabilir yakın bir zamanda bakacağım.
bak simdi bir kere su macun tazeleme olayi cok tehlikeli. board senelerce isida zaten yamuluyor e birde sen o bga yi bastiran board di bir arada tutuan vidalari sokunce kart esniyor bga nin altindaki topcuklar tak saliyor. ben bga degisimi yaparken boardi 90 dereceye bga yi 220 derecelerin ustune kadar cikartiyorum chiplerin 300-400 derecelere kadar tolreansi var. aslinda asil problem ciktigi isi degil. ve elime bga repair ile gelen kartlarin yuzde 70 i macun degisimi yapilan kartlar biliyomusun.
düşük ayarlarda 69 77 arasında kaldı
mehmet civan abi macun artık kalmamışsa ne yapmak lazim
düşük ayarlarda 69 77 arasında kaldı
mehmet civan abi macun artık kalmamışsa ne yapmak lazim
macun isiyla buharlasan birsey deilki sadece sertlesir. zaten fazlasi zarar. toplu igne kadar bir macun yeterli sogutucuyla arasina. macun kalmamis degisim olayi bilgisayarci yalanidir
sen stok macununu yeniledinmi onun ?
macun isiyla buharlasan birsey deilki sadece sertlesir. zaten fazlasi zarar. toplu igne kadar bir macun yeterli sogutucuyla arasina. macun kalmamis degisim olayi bilgisayarci yalanidir
sen stok macununu yeniledinmi onun ?
Valla ben 2.el aldım 7 aylıktı 1.5 sene oldu pc yi toplayalı ortalama 2 sene 3-4 aylık ekran kartı
Valla ben 2.el aldım 7 aylıktı 1.5 sene oldu pc yi toplayalı ortalama 2 sene 3-4 aylık ekran kartı
tamam sakin elleme. eger macun ile ilgili bir skintisi varsada servisinde yaptir kartindan olma. macun ile ilgili skintilar kullanimdan degil fabrikasyon hatadan kaynaklanir ve deisimi yapilir. kullanacagin hic bir macun fabrikada koyulanin yarisi kadar bile verim vermez. macun sadece eger bga yandiysa acildiysa mecburen tazelenir. supurge ile peteklerdeki tozu al. eger bir sorun varsada servise gonder. sakin olaki verme bilgisayarcinin eline kartlar pahali. cunku yanlis sokumden dolayi bga nin toplarini catlatiyorlar bi kac ay sonra pert.
doğru söküm nasıl yapılır abı
her kartin pabuclari olan iskence tarzinda komplike tutaclari vardir. onlara board tutturulur biraz isitilir. kartin ustundeki sogutucu cikarildiginda esnememesi icin cesitli onlemler alinir. bi kere soguk kart in vidasi bile dondurulmez.
mehmet civan aida64 de kasa ve cpu fan rpm hızları gösteriyor ancak ekran kartında % lik değer ile belirtiyor normalmi
mehmet civan aida64 de kasa ve cpu fan rpm hızları gösteriyor ancak ekran kartında % lik değer ile belirtiyor normalmi
ekran kartlarinda sicaklik cok stabil olmasi gerektigi icin kart icinde kendi devresi var. driver i kendi bios unda gomulu. isletim sistemi karisamaz gpu nun ic islerine. ondan yuzde gosteriyordur. ama rpm i bellidir kac rpm ise fanlar. yuze bol yuzdeyle carp. diger io lar icin durum farkli. guvenlik seviyesi dusuk oldugu icin aida64 erisebiliyordur
Senin iş galiba pc donanım ve yazılım tamir
bende hepsi var
İstanbulda bir şuben olsaydı uğrardım biz genelde 2.el temiz pc parçaları kovalıyoruz ama al kullan al sat değil
Vatanda olmuş 3k küsür 700 tlye almıştım yav :D