- Resmi Gönderi
Hayatım boyunca intel işlemci ve nvidia karttan vazgeçemedim
masa ustunde amd ati laptopta intel nvidia
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayatım boyunca intel işlemci ve nvidia karttan vazgeçemedim
masa ustunde amd ati laptopta intel nvidia
masa ustunde amd amd laptopta intel nvidia
Vallahi hocam benim sistem masaüstü PC intel 9.nesil 9600k islemci ve rog strix 2060 kart var oyunlarda bir tık intel ve nvidia önde AMD işlemci ve ekran kartı renderda iyi benim gördüğüm bu testlerde öyle gözüküyor
amd ekran kartları genelde % 25 50 arası takıldığı için fps düşük oluyor
Vallahi hocam benim sistem masaüstü PC intel 9.nesil 9600k islemci ve rog strix 2060 kart var oyunlarda bir tık intel ve nvidia önde AMD işlemci ve ekran kartı renderda iyi benim gördüğüm bu testlerde öyle gözüküyor
yok ben son olaylardan uzagim ben dediklerinin bile ne oldugunu tam bilmiyom eskiden intel nvidia nin yari parasina amd ati yapardik biz.
benim laptop 10 senden fazladir baskada kullanamam elimi dahi suremiyorum.
https://www.notebookcheck-tr.com/Lenovo-Thinkpad-T500.11279.0.htmlgulme dunya uzerindeki en saglam laptoplardan bu amerikan askeri testlerinden gecebilmis tek laptop. ustune su dok kanallardan asagiya akar. bundan daha iyi bir klavye hala uretilmedi. amca degil dede oldu ama hala 18 lik delikanli gibi . kac yasinda oldugunu bile hatirlamiyorum neler geldi basina daha tek bir sorun cikarmadi naber
Bizim okulda müdür yardımcısı falan bunu kullanıyordu tasarımı hoşuma gitmişti
Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da 50 TL değerinde olan Frostpunk oyunu ücretsiz oldu.
Oyunu önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
2018 yılında piyasaya sürülen Frostpunk Steam'in en popüler hayatta kalma/strateji oyunlarından birisi olarak dikkat çekiyor. 50 binin üzerinde yoruma sahip olan oyun 'Çok Olumlu' genel ortalamaya sahip.
RDR bekliyoruz haftaya
Bu haftaki oyun baya Popülermiş, kaçırmayın diyorlar. Semih Ö.
Bu haftaki oyun baya Popülermiş, kaçırmayın diyorlar. Semih Ö.
2018 den beri verilen oyunları oynayacak sistemim olmamasına rağmen bedava diye alıyorum
Amazon'un bu ay ücretsiz olarak verdiği oyunlara baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken yapım Battlefield 4. Hatta Battlefield 4 bu sefer Prime Gaming üzerinden değil, direkt olarak Origin üzerinden ücretsiz.
Amazon Prime üyeleri "Prime'daki Oyunlar" sekmesinden Battlefield 4'ü talep ederek oyunun Origin için verilen kodunu ücretsiz olarak alabilir. Bu kodu daha sonrasında PC oyuncuları Origin üzerinden etkinleştirip kütüphanesine ekleyebilir.
Diğer oyunlara baktığımızda ise onların da her zaman olduğu gibi Prime Gaming üzerinden oynandığını söyleyebiliriz. Bu ayki listeye baktığımızda toplamda 10 oyun olduğunu görebiliyoruz. Tüm oyunların olduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Oyunların Steam sayfalarını da aşağıda bulabilirsiniz.
Gençler koşun.
Aha size Link'te ettim.
linkler bozuk tıklamayın virüslü 🤓
linkler bozuk tıklamayın virüslü 🤓
Beleş virüs bulamayan da var.
Millet beleş şeye para veriyor bu devirde 😂
Millet beleş şeye para veriyor bu devirde 😂
En azından Antivirüs programını test edersin.