- Resmi Gönderi
Degerler bu şekil ama drop giriyor sebebi ne olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDegerler bu şekil ama drop giriyor sebebi ne olabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Degerler bu şekil ama drop giriyor sebebi ne olabilir
Hangi oyun bu reis ramler kaç mhz işlemci soğutucu var mı driverlar guncelmi ve Windows update güncellemelerini yaptinmi nvidia geforce experienceden oyunu optimize et vynsc acikmi
hepsini yaptım ekran kartı 80i geçmiyor işlemcide hatırlamıyorum kaç oluyordu ama oda aynı sekilde ısınmıyor asiri
forza horizon 4 baş belası oyun
forza horizon 4 baş belası oyun
Oyuna yüksek öncelik verenilirmisin görev yoneticisinden
Oyuna yüksek öncelik verenilirmisin görev yoneticisinden
Radikal çözüm değil bunlar yalnız
Radikal çözüm değil bunlar yalnız
Aklıma gelenler bunlar bir araştırıp tekrar dönerim
Motion blue haraket bulanıklığı kapat derim biraz daha az yük biner
Bilgisayar ya da sisteminize fidye yazılımı bulaştı ise buradan kaldırabilirsiniz.
EPİC GAMES'in bu haftaki sürprizleri almayı unutmayın
Sorun yuzde yüz ram den miş çözdüm 8 gb yetmiyor +8 almak lazım
Sorun yuzde yüz ram den miş çözdüm 8 gb yetmiyor +8 almak lazım
çift kanallı olmalı bir de daha iyi olur dual ram olsun yani
Epic Games bildiğiniz gibi her hafta bir veya birden fazla oyun hediye ediyor. Verdiği oyunlar çoğu zaman başarılı oyunlar oluyor ancak nadir de olsa Epic Games, büyük ismi olan oyunlar da hediye ediyor. İlk hafta NBA 2K21 hediye eden Epic, ikinci hafta Among Us vererek oyuncuları bir az hayal kırıklığına uğratmıştı ancak geçen hafta Frostpunk vererek tekrar oyuncuların gönlünü aldı diyebiliriz.
Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak verdiği oyun ise Remedy'nin 2019 yılında çıkış yapan başarılı oyunu Control oldu. Oyunu hesabınıza ekleyebileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.