- Resmi Gönderi
Gariban garajı işte ne olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGariban garajı işte ne olsun
Bunlar ne ki görünmeyen kısımda lamborghini,ferrari,alfa romeo,bentley,cadillac
Valla Ordu köyünde gördüğüm 3 supercar var. Bunlaeı görünce şaşırıyorum otomatik olarak
Mercedes Amg Gt
Ferrari F12 berlinetta
Mustang
Her bir de Rolls Royce gördüm
Yahu bu RİOT neden bu kadar düşürdü dereceyi. Valorant hesabımı geçen sene kuzenime vermiştim, zamanında dia 2 gören hesap bu sezonu gold 3 bitirmesine rağmen
silver 1 olarak başlamış yeni sezona. İlginç ??
Yahu bu RİOT neden bu kadar düşürdü dereceyi. Valorant hesabımı geçen sene kuzenime vermiştim, zamanında dia 2 gören hesap bu sezonu gold 3 bitirmesine rağmen
Kuzenimde kötü değil ben ona hesabı verdiğimde plat 2 idi kendisi, arada gidip oynuyorum onun bilgisayarda ilk defa bu kadar büyük düşüş gördüm. Belki de çok aktif olmadığım içindir.
Evet çoğu kişiyi böyle düşürmüş bende ceza olduğu için giremedim bugün bakacağım
Aşığım bu oyuna
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aşığım bu oyuna
Reis sence 4 mü daha güzel 5 mi
Reis sence 4 mü daha güzel 5 mi
Tabii ki de 5
Semih Ö. ama birkaç aracın sesi 4 te daha güzel
Aşığım bu oyuna
Oyun kadar JDM'e de aşıksın sanırım 🙃
Bu başka seviye bir oyun
Hayırlı geceler herkese ihtiyaçtan dolayı oyuncu bilgisayarımı satiyorum ilgilenenler varmıdır acaba
Burada da bulunsun
Bu oyunun adını doğru bilen kişiye 3 bin puan
Bu oyunun adını doğru bilen kişiye 3 bin puan
MTA değil demi :'D