- Resmi Gönderi
Valo falan sevmiyorum ben oynadimda sevemedim Wolfteam,cs,half life gibi tat vermiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValo falan sevmiyorum ben oynadimda sevemedim Wolfteam,cs,half life gibi tat vermiyor
Bendi bir xiaomi kullanıcısı olarak tavsiye ederim gayet hızlı ve güzel bir telefon yıllardır memnunum.
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bende galiba Note 10s alıcam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynen kardeşim aç kapıyı RİOT GAMES
Sabahın erken saatlerinde oynadıysan bu saatlerde gayet normal bence
Size oyun öneriyim
Witcher 3
Forza Horizon 5
Rainbow Six siege
asla sıkmaz
Sabahın erken saatlerinde oynadıysan bu saatlerde gayet normal bence
Kuzenim attı dün gece 00.14’te
Size oyun öneriyim
Witcher 3
Forza Horizon 5
Rainbow Six siege
asla sıkmaz
Para varsa oyun çok
Para varsa oyun çok
Steam e baktım bi tekrardan dünyanın en saçma oyunu 70 tl yazık günah aylık maaşımızı oyunlara yatırıyoruz yazık ya hani aldıkça alasında geliyor
Telefonum için bazı futbol oyunları bulmak istiyorum, biri bana tavsiye edebilir mi حلقة الوصل
Telefonum için bazı futbol oyunları bulmak istiyorum, biri bana tavsiye edebilir mi?
Oyun futbol ise ,
mustafa28 bakarlar abim
Telefonum için bazı futbol oyunları bulmak istiyorum, biri bana tavsiye edebilir mi?
Pes 21
Pes 21
Mobilin en iyisi
Pes 2021
FIFA Mobile
İşletim sistemi Windowstan sıkılan veya sistemi kötü olanlar için deepin linux veya arch linux u öneririm.
Valoranta türk ajan gelmiş, ismi FADE
şaka gibi 9 tl den almıştım