M
şaka gibi 9 tl den almıştım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sırf bunu oynamak için direksiyon seti almıştım logitech G27. 2016 veya 2017 senesinde tabii şuan kim bilir ne kadardır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturM
şaka gibi 9 tl den almıştım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sırf bunu oynamak için direksiyon seti almıştım logitech G27. 2016 veya 2017 senesinde tabii şuan kim bilir ne kadardır
FİFA 2022 PC Steam fiyatı 31 Mayıs’a kadar 95₺
Bir Efsanenin Sonu
Pro Eveletion Soccer Mobile (PES) Bu gece saat 01.00 de sunucuları uzun bakıma alacak ve resmi olarak pes serisi sona erecek bakımın bitiş tarihi sonradan açıklanacak Yarın ise uygulama güncellemeye giderek E Football Mobile olacak
An itibariyle PES serisine resmî olarak vedamızı gerçekleştirdik
E Football 2022 App Store ve Google Play'e geldi bilginize lakin bakım yarın bitmesi bekleniyor
Şimdi E Football 2022 çıkalı 1 hafta oldu görüşlerimi paylaşmak gerekirse konami acaba konsol yerine mobile mi çalışmış hep diye düşünmemek elde değil çünkü mobili de biraz daha çabalasalar konsol oyunu yapacaklarmış pesi oynadım oynayalı şu hakemleri maçın içinde gösterseler ne kadar mutlu olacağım oyuncuların adları formada yazsa tamam derim oyuna çünkü mobil için grafikler süper yakında Analig gelse oynatır kendini çünkü oyun aşırı sarıyor şu an 4. Klansmana yükseldim online maçlarda kısaca özet olarak Konami mobil için şapkadan tavşan çıkarmış
Oyun oynarken bir süre sonra kulaklığın solundan ses kesiliyor jak girişini farklı bir yere takınca düzeliyor sebebi ne olabilir sizce ?
Oyun oynarken bir süre sonra kulaklığın solundan ses kesiliyor jak girişini farklı bir yere takınca düzeliyor sebebi ne olabilir sizce ?
Bilgisayarım yok ki nereden bileyim 🥲
steam hesabımı satıyorum ilgilenen varsa yazsın içinde 5-10 tane oyun var
her ne kadar bir oyun olsada yıldız kalitesini belli ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. her ne kadar bir oyun olsada yıldız kalitesini belli ediyor
Eren zafer gamingin eski geliştiricisiydim. Ben: Serius
Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve bu bilgisayarı gördüm özelliklerine göre çok iyi bir fiyatta tasarımı olsun o bu olsun gayet güzel youtube da videolarınıda izledim gayet hoş dizayn edilmiş sizlerinde önerisini almak istedim sizce nasıl?
fiyat aralığım 15-19k arası dahada üstüne çıkamıyorum malesef bütçem bukadar mehmet civan abi sen anlıyorsun bu işlerden ne dersin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. her ne kadar bir oyun olsada yıldız kalitesini belli ediyor
Vegas Gaming Beklerim Eren;
Sibirya T.Y.B(GUGUL) buna da bir bak reis
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bu patreon enb ücretli