Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler

• Bir Efsanenin Sonu

Pro Eveletion Soccer Mobile (PES) Bu gece saat 01.00 de sunucuları uzun bakıma alacak ve resmi olarak pes serisi sona erecek bakımın bitiş tarihi sonradan açıklanacak Yarın ise uygulama güncellemeye giderek E Football Mobile olacak

:'(

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• An itibariyle PES serisine resmî olarak vedamızı gerçekleştirdik

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• E Football 2022 App Store ve Google Play'e geldi bilginize lakin bakım yarın bitmesi bekleniyor

• Şimdi E Football 2022 çıkalı 1 hafta oldu görüşlerimi paylaşmak gerekirse konami acaba konsol yerine mobile mi çalışmış hep diye düşünmemek elde değil çünkü mobili de biraz daha çabalasalar konsol oyunu yapacaklarmış pesi oynadım oynayalı şu hakemleri maçın içinde gösterseler ne kadar mutlu olacağım oyuncuların adları formada yazsa tamam derim oyuna çünkü mobil için grafikler süper yakında Analig gelse oynatır kendini çünkü oyun aşırı sarıyor şu an 4. Klansmana yükseldim online maçlarda kısaca özet olarak Konami mobil için şapkadan tavşan çıkarmış

• Resmi Gönderi

Oyun oynarken bir süre sonra kulaklığın solundan ses kesiliyor jak girişini farklı bir yere takınca düzeliyor sebebi ne olabilir sizce ?

• Oyun oynarken bir süre sonra kulaklığın solundan ses kesiliyor jak girişini farklı bir yere takınca düzeliyor sebebi ne olabilir sizce ?

Bilgisayarım yok ki nereden bileyim 🥲

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

steam hesabımı satıyorum ilgilenen varsa yazsın içinde 5-10 tane oyun var

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

her ne kadar bir oyun olsada yıldız kalitesini belli ediyor

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Eren zafer gamingin eski geliştiricisiydim. Ben: Serius

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve bu bilgisayarı gördüm özelliklerine göre çok iyi bir fiyatta tasarımı olsun o bu olsun gayet güzel youtube da videolarınıda izledim gayet hoş dizayn edilmiş sizlerinde önerisini almak istedim sizce nasıl?

fiyat aralığım 15-19k arası dahada üstüne çıkamıyorum malesef bütçem bukadar :)  mehmet civan abi sen anlıyorsun bu işlerden ne dersin

Vegas Gaming Beklerim Eren;

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
      Eren