Forumda acaba xiaomi redmi note 9 kullanan var mıdır?
Hocam bende xiaomi redmi note 8 var biraz eskidi ama gayet memnunum.Kamerası da fena değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturForumda acaba xiaomi redmi note 9 kullanan var mıdır?
Hocam bende xiaomi redmi note 8 var biraz eskidi ama gayet memnunum.Kamerası da fena değil.
ben de note 9 pro sahibiyim yaklaşık 2 yıldır. ön kamerası vasat ama arka kamerası oldukça işimi görüyor
:memnunseytan:
:memnunseytan:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Vortexin gözü olan yerde yıldızları sayıyorum
Semih Ö. buraya da aliver oyun paylaşımını
Daha Çok GösterYeni bir Türk FPS oyunu bence tutacaktır.Zuladan daha güzel bence.İlk deneyimlerim olumlu.Öneriler için discord adresleri var ve önerilerinizi alıyorlar. Açık betada şuan PC oyunu arayan arkadaşlar bakabilirler.Oyun hakkında medyada haberler var bakabilirsiniz.Ayrıca Rusya gibi ülkelerde de bu oyun tutmuş bakalım yerli olsun bizim olsun mottosuyla çıkmışlar yola anladıgım kadarıyla hayırlısı.
https://gamerpapers.com/battle-teams-2…silah-ayarlari/
https://onedio.com/haber/turkce-s…veriyor-1143126
https://www.haberler.com/gamegar/battle…5566964-haberi/
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
CS’ci arkadaşlar ben yakın zamanda seçkin hesap aldım bu hesap CS2 içinde geçerli değil mi ? Ayrıca maç bulma süreleri nede bu kadar uzun, 38 dakika boyunca DUST2 rekabetçi maçı aradım
CS’ci arkadaşlar ben yakın zamanda seçkin hesap aldım bu hesap CS2 içinde geçerli değil mi ? Ayrıca maç bulma süreleri nede bu kadar uzun, 38 dakika boyunca DUST2 rekabetçi maçı aradım
geçerli
Telefon önerisi olan var mı bütçe 10-20bin
Bende yok ama cevremdeki eşin, dostun ilk tercihleri Xiaomi redmet promuro falan alan pek fazla 😁
Herkes memnun
Ben de tablet icin ayni seyi soracaktim . Bilgisayar bütçesi yok. Bunu almayı dusunuyom dersler için vs
Ben a 33 aldim daha 3 4 ay oldu. Şahsen memnunum oyun falan oynamam çok. Bazen kasma falan oluyor manasız bir şekilde. A54 almak istiyordum da bunu aldım fena değil. Düşünürsen a73 de güzel telefon.
Bende yok ama cevremdeki eşin, dostun ilk tercihleri Xiaomi redmet promuro falan alan pek fazla 😁
Herkes memnun
Sağol dayı güzel telefonları var göz gezdiririm 😅😅
Ben a 33 aldim daha 3 4 ay oldu. Şahsen memnunum oyun falan oynamam çok. Bazen kasma falan oluyor manasız bir şekilde. A54 almak istiyordum da bunu aldım fena değil. Düşünürsen a73 de güzel telefon.
sağol dostum ben de oyun falan oynamam telefonda, şarjı gitsin instagramda donmasın yeter 😅
Yardımcı olmak isterdim ama tablet piyasasına çok uzağım 😕
Sağol dayı güzel telefonları var göz gezdiririm 😅😅
sağol dostum ben de oyun falan oynamam telefonda, şarjı gitsin instagramda donmasın yeter 😅
Yardımcı olmak isterdim ama tablet piyasasına çok uzağım 😕
Ben instayi falan da kapattim su an bilmiyorum donar mi eder mi . Ama donmuyordu en son 2 3 ay kadar önce. forumda hiç donmaz😃