Ben instayi falan da kapattim su an bilmiyorum donar mi eder mi . Ama donmuyordu en son 2 3 ay kadar önce. forumda hiç donmaz😃
Forumda gif olan sayfalara girince donuyom 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen instayi falan da kapattim su an bilmiyorum donar mi eder mi . Ama donmuyordu en son 2 3 ay kadar önce. forumda hiç donmaz😃
Forumda gif olan sayfalara girince donuyom 😅
Ben de tablet icin ayni seyi soracaktim . Bilgisayar bütçesi yok. Bunu almayı dusunuyom dersler için vs
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sadece kasa var 9-11 arası
https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
valorant,cs,ets felan oynatır bu
Bu ülkede harbiden varya herşeyi kısıtlıyor hicmi iyi birşey olmaz arkadaşım, her gencin hobisi olan oyunlara bari dokunmayın.
Şaka gibi 2022 den sonra çıkan oyunların genel fiyatı 500-2000 tl arasında steam üzerinde ve hala USD dönüşmedi
Bu attıgım parçalar şu an ddr5 pc parçaları şu an ki fiyatıyla 30.0... tlye denk geliyor bakalım yılbaşındna sonra kaç bin tl ye alabiliyoruz
(giriş-orta segment kalitesi parçalar,yüksek kalite seçsek 40 ı geçer)
Gençler neden yurt dışı ister ? bizi afganistan,iran,ırak vb ortadoğu ülkeleri ile aynı keseye koyup tl yerine dolara dönüştürdüler...
Epic gamese geçme vakti gelmiş sanırsam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Epic gamese geçme vakti gelmiş sanırsam
Biraz abartıcam ama ölsem kullanmam berbat bi launcher, rocket leagudeki her şeyim silindi epic games yüzünden. O günden beri soğudum ve kullanmıyorum
Yazılmadıysa ben yazmış olayım EA App’te güzel indirimler var 28 kasıma kadar. Battlefield serisi sağlam düşmüş ,EA FC 24 600tl, NFS Unbound 280tl ve daha fazlası…
Epic games berbat EA fena değil
Biraz abartıcam ama ölsem kullanmam berbat bi launcher, rocket leagudeki her şeyim silindi epic games yüzünden. O günden beri soğudum ve kullanmıyorum
Canım benim yapacak birşey yok dolar yıl başı 35 tl olunca oyunlar bi o kadar da artıyor mecburen