wriscuttern hesap içinde ki oyunların değeri bugün 10.000 türk lirası yapıyor dolara dönmeden önce bunun %20 si felandı diyecek söz yok sanırım çağ atlıyoruz
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
ea ve epic teki leri dahil edersek 12.500 eder rahat
-
wriscuttern hesap içinde ki oyunların değeri bugün 10.000 türk lirası yapıyor dolara dönmeden önce bunun %20 si felandı diyecek söz yok sanırım çağ atlıyoruz
nasıl bakıyoruz buna
-
ea ve epic teki leri dahil edersek 12.500 eder rahat
Epicten soğumasam tam fifa24 alınacak vakit
-
nasıl bakıyoruz buna
Steam calculator yazdım googleye slnra arkadaş kodumu girdim
-
7550tl Eren Epic ve EA eklenince 10000 geçer muhtemelen, çoğu oyunu CS kasalarını satıp almıştım şimdi satsam ne kadar kazanırdım acaba
-
Fiyatına göre nasıl sizce?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fiyatına göre nasıl sizce?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yorumlara bakarsak çöp
-
Yorumlara bakarsak çöp
Bana 500-600 arasında bir klavye önerir misin eren laptop ile yazınca kirleniyor
-
Bana 500-600 arasında bir klavye önerir misin eren laptop ile yazınca kirleniyor
o fiyatlarda ki klavyelerde harf silinme sorunu çok olur yalnız
-
o fiyatlarda ki klavyelerde harf silinme sorunu çok olur yalnız
Silinsin sorun yok Q ezbere biliyorum 😄😂 Mekanik bulabilirsen en baba 700 tl başka vermem Öğrenci adamım cebim bukadar Şuan için.
-
Silinsin sorun yok Q ezbere biliyorum 😄😂 Mekanik bulabilirsen en baba 700 tl başka vermem Öğrenci adamım cebim bukadar Şuan için.
mekanik istiyorsan bu
ama kaliteli bilindik marka diyorsanda bu
-
yalnız biri QWERTZ sıkıntı olur mu :D
-
yalnız biri QWERTZ sıkıntı olur mu :D
Amazon'dan aldığın şey kaç güne elimde olur hiç ordan bir şey almadım 🤣😅
-
Amazon'dan aldığın şey kaç güne elimde olur hiç ordan bir şey almadım 🤣😅
Bana 2 günde geldi
-