Evet beyler bu konunun eksik olduğunu gördüm bu konu üzerinden teknolojik ürünler Meteroloji hava araç gereçleri oyunlar vb hakkında konuşma sağlayacağız.
Oyunlar - Teknolojik Ürünler-tavsiye ürünler
-
-
Varmı arkadaşlar bilgisiyar ve bilgisiyar oyunları ile ılgili olan birisi ben severim güzel sistemimde var ayriyetten sensörlü hava derecemde o olmazsa olmaz :D
-
- Resmi Gönderi
Varmı arkadaşlar bilgisiyar ve bilgisiyar oyunları ile ılgili olan birisi ben severim güzel sistemimde var ayriyetten sensörlü hava derecemde o olmazsa olmaz :D
Var
-
Var
Neler oynuyorsun ?
-
- Resmi Gönderi
Neler oynuyorsun ?
Oynamıyorum fakat videoları izliyorum raise of tomb raider, forza horizon, pubg,need for speed payback,uncharted 4 gibi oyunlar daha çok var
-
Oynamıyorum fakat videoları izliyorum raise of tomb raider, forza horizon, pubg,need for speed payback,uncharted 4 gibi oyunlar daha çok var
Araba oyunları daha çok hmm bende araba oyunları olarak forza horizon 4 asetto corsa euro truck simülator 2 mevcut bu aralar
red dead redemption 2 almak istiyorum.
-
pes 20 ,dirt ,csgo ets2mp
Mobilden brawl starssa sardım bu aralar
-
40 yaşındayım bütün oyun konsolları elimden geçmiştir nerdeyse en son ps 2 vardı.
Ondan sonra konsol almadım.
-
40 yaşındayım bütün oyun konsolları elimden geçmiştir nerdeyse en son ps 2 vardı.
Bende vcd var 3 tane hepsi 80 lerden 70 lerden kalma taaa dede yadigarı
-
pes 20 ,dirt ,csgo ets2mp
Mobilden brawl starssa sardım bu aralar
Ets2 mp girebiliriz beraber csgo da var bu aralar pek takılmıyorum ama
-
Al abi xbox ve ps4 yada alma xbox sadece ps4 al
-
Bende var Ps4 ondan fifa takılıyorum genelde.
-
Ets2 mp girebiliriz beraber csgo da var bu aralar pek takılmıyorum ama
Ver steam adını girelim g29 ile sarıyor oyun
-
Al abi xbox ve ps4 yada alma xbox sadece ps4 al
Bizden geçti artık biz atari,Sega, Nintendo gibi oyun konsollarında geçirdik gençliğimizi alırsam PS3 alırım pes oynamak için sadece belki..
-
Bende var Ps4 ondan fifa takılıyorum genelde.
Bende ps4 ten pes 20 fifa sevmiyorum ben?
-