nasıl 2004 ün 2 tık daha iyisi yaa ?
28 OCAK SİSTEMİ
-
-
- Resmi Gönderi
Ne tür bir çılgın sistemden bahsettim anlayana normalde bundan bahsetmem ama o -32 lik çekirdek onu bir görelim
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
BEKLEMEK UZUN VADE DE OLSA BEKLEMEK
BEKLEMEK UZUN VADE DE OLSA BEKLEMEK
The content cannot be displayed because it is no longer available. 850 Anomalisini Atabilirmisiniz Hocam
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Ay sonu için buraya bekleriz daha vade uzun olsa da Karadeniz55 hocamızın dediği gibi ve @Siberian_Tiger hocamızın beklediği Sisteme 25 gün kala ....
-
Sinan
3 Ocak 2020 21:05 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “28 OCAK [ TT SİNAN NN ] SİSTEMİ” Yeni Başlık: “28 OCAK [ TT SİNAN NN ] SİSTEMİ ( ASİ VE MAVİ )”. -
- Resmi Gönderi
Son çıkan tüm veriler bu sistemi iyice onaylıyor bu sistem modellere yansıdıktan sonra git gel olmadan rahatça takip edebileceğimiz sistem olacak 60 il neredeyse kar alır vade uzun çok uzun heyecan doruklarda
-
- Resmi Gönderi
Fena geliyor gümbür gümbür geliyor modelleri zevkle takip edeceğimiz zaman zarfı yaklaşıyor bir çok il doyacak kar hasreti bitecek
-
Fena geliyor gümbür gümbür geliyor modelleri zevkle takip edeceğimiz zaman zarfı yaklaşıyor bir çok il doyacak kar hasreti bitecek
İnşallah abi yanılmayacaksın inşallah
-
- Resmi Gönderi
Ay sonunda rebel and blue asi ve mavi tüm ülke geneli neredeyse kar alacak gibi
-
- Resmi Gönderi
Bilgi amaçlı paylaşım yapıyorum ve bu mesaj ile konu aktif ediyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sinan
6 Ocak 2020 09:51 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
28 OCAK [ TT SİNAN NN ] SİSTEMİ YAKIN DA
Buraya sistemin ilk soğuk merkezi kuzeyde kutup tan ayrılana parça -32 den ayrılan parça olacak bize kadar ne kadar törpülenir bakalım
2004 SİSTEMİNİ 2 TIK FAZLASI diyorum
Gördük mü ? oluşumu artık tüm ülkeye faydalı bir sistem değişime açık fakat bizim lehimize
- Resmi Gönderi
-
GFS YENİ GÜNCELLEMENİN VERDİĞİ AZORUN KONUMU VE GÜCÜ
-
- Resmi Gönderi
Bu görüntüler hep davamlı çıkacak artık
-