- Resmi Gönderi
Maşallah 7 gün mu ama 7 gün aynı etkide olacak mı
Biraz daha beklemek lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaşallah 7 gün mu ama 7 gün aynı etkide olacak mı
Biraz daha beklemek lazım
Gefs 3 modeli ne kadar guvenilirki.. Hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum..pisikolojim iice bozuldu artik.
Hala vade uzun
Kaybolan bir şey yok .
Sabah, öğle, akşam,gece de olmak üzere model takibi yapılıyor ve tek modelde de takılıp kalmadan diğer model ve verileri de göz önünde bulundurarak önümüzdeki sistemin takibini an ve an takip ediyor ustalar..
Bir kaç gündür takip ettiyseniz sistem için sinyaller hiçte olumsuz değil.
İnşallah ülke sistemini yakalayacağız.
Karamsar olmayalım..
İnsaallah kardesim.. İlgin icin tesekkur ederim..hepiniz cok saolun..
Gefs 3 modeli ne kadar guvenilirki.. Hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum..pisikolojim iice bozuldu artik.
23 Ara 2019 tarihinde açtık konuyu gfs gefs bu modellere güvenip çıkardığımız bir tahmin değil birinci sayfaya kadar geri dönüp bakabilirsiniz
Ben bir hafta kala konu açmadım açmam da
hepinizi seviyorum.Rabbim utandirmasin.İnsaallah
Gfs sistemi aldı elimizden
Gfs sistemi aldı elimizden
Kime göre neye göre
Hayırlı olsun..
Sinan başkan senin attigin sistem izmire kar yapar mi sistem doğulu gelmiş cunku
Sinan başkan senin attigin sistem izmire kar yapar mi sistem doğulu gelmiş cunku
Korkma için rahat olsun,beklentinin karşılığını kar olarak alacaksın fakat sabır etmen lazım
Abi Gefs 29 Ocak için bunları gösterirken yeni güncellemede sarı renkleri vermiş. Yani şimdi ne diyecez?
Abi Gefs 29 Ocak için bunları gösterirken yeni güncellemede sarı renkleri vermiş. Yani şimdi ne diyecez?
Çok değişir modelleri süs diye takip edin vade yaklaştıkça sistem gözükür diyecez..