SORU soracağım sistem kac gün etkisini gösterecek ve izmir -12 -14 1500 metrede görme şansı varmi hata veriyor alıntı yapamadım cevaplarsan sevinirim silme mesajımı hata veriyor sohbetimiz bol olsunda
28 OCAK SİSTEMİ
-
-
- Resmi Gönderi
SORU soracağım sistem kac gün etkisini gösterecek ve izmir -12 -14 1500 metrede görme şansı varmi hata veriyor alıntı yapamadım cevaplarsan sevinirim silme mesajımı hata veriyor sohbetimiz bol olsunda
Bir kere cevaplayacağız. Evet ihtimal yüksek. Bundan sonra sordukların silinecektir.
-
Videomuz yayında
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Videomuz yayında
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Eline emeğine sağlık abim
Güzel olmuş vallah
-
- Resmi Gönderi
Mkaymaz21 Eline emeğine sağlık kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Eğer dediğiniz sistem gelirse ki(çok istiyoruz gelmesini) benim gözümde sizden başka tahminci olmaz den başka forumda kalmaz inşallah tutar Sinan hocam
-
- Resmi Gönderi
Eğer dediğiniz sistem gelirse ki(çok istiyoruz gelmesini) benim gözümde sizden başka tahminci olmaz den başka forumda kalmaz inşallah tutar Sinan hocam
İzleyip göreceğiz Yakında modellere de yansır.
-
Sinan dediğin çıkmaya başladı sanki yavaş yavaş hocam siz 28 Pcak öncesi İmkansız diyordunuz.. 4 senedir forum takip ederim bu sene sizi yeni gördüm.7 gün önceden sistem tahmin ediyorlar bildim diye geçiniyorlar.Onu bende görüyorum zaten modellerden önemli olan şu dönemlerde bilebilmek
-
asi olduğu kadarda nazlı bu sistem çok yoracak sizi hocam :D
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Söylediğim gibi abi bence cumaya kadar modellere bakmayın cumartesi günü çoğu model iyi çıkacaktır ay sonu sistemi için
-
Hocam, sizin beklediğiniz sistem bu modellerde gözüken 22-25 ocakda doğuya kaçan sistem değil dimi başka bir sistem bekliyorsunuz? iyi çalışmalar
-
- Resmi Gönderi
Hocam, sizin beklediğiniz sistem bu modellerde gözüken 22-25 ocakda doğuya kaçan sistem değil dimi başka bir sistem bekliyorsunuz? iyi çalışmalar
Beklenen tarih 27 veya 28 ocak nokta,kaç kere yazdı Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
Modellerde gözüken ve doğulayan sistem aynı şekil doğulayacak. Ardından gelecek ataktan biz etkileneceğiz hayırlısıyla şu an gözüken o.
-
CAN sağolun hocam yorumunuz için. Umarım bu sefer kırıntılara kalmayız - 8 gibi kanser eden.
-