- Resmi Gönderi
Stok yapma zamanı gerekli malzemeleri CAN bizlere yazsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturStok yapma zamanı gerekli malzemeleri CAN bizlere yazsın
Abi sistemim son durumu nedir?
Gfs eğleniyor
Sistem tam gaz geliyor bir güncelleme ile gelmedik bir güncelleme ile de gitmeyiz ne dediysek o bir tık aşağı bir tık öteleme ile oda iki gün ötelensin sanmam bakalım
Şiddetinde bi azalma varmı hocam -8 gelmesin ya
Şiddetinde bi azalma varmı hocam -8 gelmesin ya
-12 altına düşmez diye tahmin ediyorum
Hocam azor batıya kaymasını engeller değil mi
-12 altına derken sıcaklığı mi kastettin anlam yanlislamasi olmuş yani -12 daha soğuk olmazmi dedin yoksa SOĞUKLARIN SIDDETI EN AZ -12 MI OLUR DEDIN
-12 altına derken sıcaklığı mi kastettin anlam yanlislamasi olmuş yani -12 daha soğuk olmazmi dedin yoksa SOĞUKLARIN SIDDETI EN AZ -12 MI OLUR DEDIN
850 pha sıcaklıgı
-12 yeryüzünde yaklaşık (rüzgarlar dikkate alınmadıgında) 1 ila -4 derece arasında değişir.
850 pha sıcaklıgı
Onu demek istemedim abi 850 hPa da -12 den daha soğuk olmazmi yani daha düşük derken neyi kastetitn
Onu demek istemedim abi 850 hPa da -12 den daha soğuk olmazmi yani daha düşük derken neyi kastetitn
Abim cevap verirmsn
-12 nin altına düşmez yani daha fazla gelir diyor
Abim cevap verirmsn
-12/-13 arasında gidip gelen senaryolar var gfs 2 gün gösterdi sıra bunu Ecmwf modelinin göstermesinde eğer gösterirse gfs uzak vadeden yakın vadeye çekildikçe oda gösterecektir şuan bekleyeceğiz
-12 altına düşmez derken en az -12 gelir demek istemiş. -8 felan degil direk bodozlama -12 yani.