Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle
HAVA Hikayeler Ve Anılar
-
Y_u_s_u_f1 -
11 Ocak 2020 13:28
-
-
Babamın Facebook hesabında 2013-2015 arası yıllardan kalma çocukluk fotoğraflarımı gördüm, fotoğraflarda hep yüzüm gülmüş gerçekten çok mutluymuşum. Küçük kardeşimin kel kafasıyla falan çok oynardım, hatırladım😂😂😂😂 bir ocak ayı sonu TV'de o ses Türkiye jürilerinin neşe saçtığı bir akşamda dikkatimi anlık olarak pencereye verdiğim zaman, ne güzelde kar yağdığına şahit olmuştum öyle
Old güzel zamanlardı o zamanlar
-
tavırlarımı, insanın kişiliğine göre belirlerim eğer kötü bir insansa firavuna benzerim, eğer çok iyi insansa İstanbul beyefendisi olurum.. İşte sizin kim olduğunuzu size karşı olan tavırlarımla anlayabilirsiniz.
-
mutluluğumuzun arasına ölüm gerçeğide gizlenmiştir.
-
- Resmi Gönderi
mutluluğumuzun arasına ölüm gerçeğide gizlenmiştir.
Güzel laf
-
Sonbahar hoşgeldin, tekrar tekrar anlat bize acı gerçekleri. Dünyanın imtihan yeri olduğunu mutlu olmanında imtihana kısa süre ara olduğunu anlat...
-