Gfs Ankara diyagramı.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlerleyen saatlerde Ankara Kırıkkale hattında kuvvetli yağmur başlayacak. Özellikle Kırıkkale tarafına sağlam yağış geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara Diyagramı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. konyadan gelen kütleler ilerleyen saatlerde Ankara'nın doğusunu etkileyecek. Kırıkkale çevreleri dikkatli olmalı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. alıntıdır
-
Binaya çıkarken iki yokuş çıkıyoruz öldük bittik abi tepedeki eve bakıyorum ne varsa eskilerde var.
-
- Resmi Gönderi
Binaya çıkarken iki yokuş çıkıyoruz öldük bittik abi tepedeki eve bakıyorum ne varsa eskilerde var.
Güzel bir bakış açısı 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ankara Diyagramı
-
- Resmi Gönderi
Haftaya kar topu oynarız
-
Haftaya kar topu oynarız
Aynen inşallah. Durumlar iyi gözüküyor bölgemiz adına 🤲☺️
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Angora Icon böyle,gfs de fena umarım değişmez. Fazla ümitlenmeyelim ama cumartesi gecesi,pazar sabahına örtü ile uyanabiliriz. 🫡🤲
-
- Resmi Gönderi
1200 üstü baglum ve incek Elmadağ yuksekler 2_5 cm arası alır. Merkezde çatı çim en fazla ince tül gibi örtü olur suanki verilere göre Yasin71
-
- Resmi Gönderi
birde anı sıcaklık düşüşü olacak yağmurdan kara çevirecek en sevdiğim olaylardan biri bir anda yağmur kara dönüp ortalığın sakinlesmesi
Diyagramda yağışla soğuk aynı anda giriyor bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
birde anı sıcaklık düşüşü olacak yağmurdan kara çevirecek en sevdiğim olaylardan biri bir anda yağmur kara dönüp ortalığın sakinlesmesi
Diyagramda yağışla soğuk aynı anda giriyor bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🙈🤲
-
Soğuk hava yaklaşınca buraya gelip bakmak istedim. Bu aralar yağmur var. Ankara'da ilerki günlerde durumun ne olduğunu merak ettim ama sanki yağış çok yetersiz ve güzel bi örtü oluşturacak kapasitede değil gibi geldi gözüme. Kuru soğuk sistemi gibi.
-