- Resmi Gönderi
Ankara diyagrami sıcaklık biraz uygun olursa 28 inde az olsa kar alabiliriz 2020 yi karsız bitirmeyiz inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara diyagrami sıcaklık biraz uygun olursa 28 inde az olsa kar alabiliriz 2020 yi karsız bitirmeyiz inşallah
O değilde 1500 rakımda kuruduk hala kar yok
Yağış yok sanki
Allah' tan Sinan başkan bizim bölgede değil, umudu kesenleri not almaya başladı şimdi kara listeye bizide alırdı burda olsa
En çokta ona üzülüyorum abi yağış gelmiyor klasik Ankara yağış gelse soğuk olmaz soğuk gelince yağış kaçar ?
Umudumuzu kessek burda ne işimiz var rabbim her şeyin en iyisini bilir vardır demekki vakti
Yağış yok sanki
Aaaa başkan burda! Hoşgeldin başkanım bizde havalardan konuşuyorduk tam umutla bekliyoruz diyordum sen geldin :-D
Allah' tan Sinan başkan bizim bölgede değil, umudu kesenleri not almaya başladı şimdi kara listeye bizide alırdı burda olsa
Ecmwf verilerine baktım yağış yok ayın ocak ilk güne kadar
Ecmwf verilerine baktım yağış yok ayın ocak ilk güne kadar
Ayın 28 gibi bı yağış var abi
Aaaa başkan burda! Hoşgeldin başkanım bizde havalardan konuşuyorduk tam umutla bekliyoruz diyordum sen geldin :-D
Hoş bulduk bir gözüm sizlerde gözümde pek iyi görmezde ama yine de takipteyim
Ayın 28 gibi bı yağış var abi
0.1 mm yağış değişir artar diyelim
Yerguney abi Bizim gece müdavimlerimiz den dir
arkadaslar uzulerek belirtmelimki baskaninda dedigi gibi ayin 28indeki yagisi ecmwf tamamen ortadan kaldirdi arti olarak ayin 25inden sonra bir hafta mevsime gore iliman bir hava kosullari beklemekte bizi.
arkadaslar uzulerek belirtmelimki baskaninda dedigi gibi ayin 28indeki yagisi ecmwf tamamen ortadan kaldirdi arti olarak ayin 25inden sonra bir hafta mevsime gore iliman bir hava kosullari beklemekte bizi.
Yarına düzeltir inşallah diyelim
0.1 mm yağış değişir artar diyelim
Baya çokmuş bize 0.01 Yeter