- Resmi Gönderi
Evet öğle güncellemesi güzel geldi dün biraz moralim bozulmuştu aslında sınırda bırakmıştı bugün hep Ankara için hemde konya içinde güzeldi bakalım icon gibi 3. Siklon da oluşursa değme keyfimize
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet öğle güncellemesi güzel geldi dün biraz moralim bozulmuştu aslında sınırda bırakmıştı bugün hep Ankara için hemde konya içinde güzeldi bakalım icon gibi 3. Siklon da oluşursa değme keyfimize
Haydi inşallah.
Sabah ile öğlen arasında bile farklar varken üzülüp sevinmemnin anlamı yok yarın dan itibaren radar sıcaklık takibine başlarız
Bu arada gfs siklonu gördü ama Hatay civarı oluştu buda bize yaramaz demekki halen siklonun rotası belli değil
Hiç fena bir güncelleme olmuyor, ben ümitlenmeye başladım. En azından siklonu da gördü dediğiniz gibi.
Hiç fena bir güncelleme olmuyor, ben ümitlenmeye başladım. En azından siklonu da gördü dediğiniz gibi.
Evet bende umitlendim ama yine de fazla umitlenmeyim önce 14 15 ocağı bı yaşayalım diğerine sonra bakarız
güzel verdi yağışı
Evet bende umitlendim ama yine de fazla umitlenmeyim önce 14 15 ocağı bı yaşayalım diğerine sonra bakarız
Ankara eğer yağış alacaksa Akdeniz'de patlayacak o siklon çok değerliydi, en azından orta vadede bunu GFS de gördü üstad o sebeple sevindim. Ve bence beklediğimize değecek, akşam güncellemesi çok önemli hale geldi yav.
Bu arada hem gfs hemdd ecmvf yarınki kuvvetli yağış sırasında kara çevirebilir diyor özellikle 1000 üstü ilk karı yarın alabilir
Akşama netleşir gibi o iş hocam sanki değil mi?
Suanki veriler o yönde akşam inceleyip haber veririm
Çok teşekkürler
Hocam 14'ü de sanki direk 1000 üstü hiç kyk almaz gibi, ne dersin?
Hocam 14'ü de sanki direk 1000 üstü hiç kyk almaz gibi, ne dersin?
Evet 1000 üstü her zaman şanslı zaten önemli olan bizim gibi alçakta olanlar yani Sincan Etimesgut civarı ?
Hocam ben de Atakule tarafındayım, yine 1000 üstü ama ucundan bizim de