http://seyret.sincan.bel.tr/mobil.php
Bende hayretler içerisindeyim ilk defa yüksekler yagmur alçak kesimler kar alıyor Sincan kameralarından Yenikent kavşağa bakin
O kadar yüksek bir yerde değilim ama kurşun gibi yağmur yağıyor abi ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttp://seyret.sincan.bel.tr/mobil.php
Bende hayretler içerisindeyim ilk defa yüksekler yagmur alçak kesimler kar alıyor Sincan kameralarından Yenikent kavşağa bakin
O kadar yüksek bir yerde değilim ama kurşun gibi yağmur yağıyor abi ?
İlk yağmur olarak başladı sonra lapa lapa kar attı tekrar yağmura döndü acaip bişey oluyor
lapa lapa yağmur yağıyor arkadaşlar
Pek umudum ve keyfim kalmadı. Yağmur kesildi ama her yer göle döndü. Tutmuş olan 3 gram kar da eridi. sanırım sadece seyirlik bir kar göreceğiz. Umarım yanılırım. Ankara sürpriz yapıp her yer beyaza bürünür umarım. Barajlar nefes aldı buna şükür. İyi geceler herkese...
Daha yağış var ama zayıfladı gibi
Arkadan geliyor abi
Yasamkent civarı kara dönmeye başlamış varmı başka kara donen yer
Yasamkent civarı kara dönmeye başlamış varmı başka kara donen yer
Çankaya sessiz, hava hafif açıyor gibi, yağmur tüm karları eritti, moraller düşük
Hazır bulutlar alçalmış sis çökmüşken yağsa fena olmazdı,tam zamanıydı oysaki
Arkadaşlar bnde cok üzüldüm yarimiz aldık yarısı alamadı ama Arkadan yeni kütleler geliyor sıcaklık düşerse örtü yapar il genelinde yapar
An itibariyle şiddetli şekilde başladı, böyle yağarsa tutar ??
Hayırlı olsun dedim ama en azından örtü olur sabaha
Hayırlı olsun dedim ama en azından örtü olur sabaha
Ocak ayını böyle kapatırız sanırım hocam verimsiz bir ay oluyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Ocak ayını böyle kapatırız sanırım hocam verimsiz bir ay oluyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Yok hocam ayın 26 gibi bı sistem daha var gözüm onda biraz gelişirse çok güzel olur takibe aldim
Neresi hocam semt