Yavaş gelen yavaş gider
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
şansıma bak esenyurt az yagar zaten bende ne kadar şns oldu ki
-
Avrupa yakasıda alabilir belli değil hala
-
batılı gırseydı kesın alırdık da gırmed
-
şansıma bak esenyurt az yagar zaten bende ne kadar şns oldu ki
24 ocakta Esenyurt'ta 40 cm yağdı hatırlatırım. Bu kadar negatif olma bence. Sıra onlarda bu sefer biz izleyelim.
-
Kucukcekmece sabahtan beri bahar havası yasiyor. Bizim icin buraya kadarmis. Sistem bize geliyorken, anadoludakilerin nazarı degdi.
-
- Resmi Gönderi
Birkaç kişi göze batmaya başladı daha vortexin giriş yapmamasına rağmen...
-
- Resmi Gönderi
Nereye yağacaksa yağacaktır zaten,seçme şansımız, yönlendirme şansımız olabilir mi?
Boşuna birbirimizi kırmayalım
-
Vortex, GFS’nin sunduğu çıktı gibi ilerliyor. Her iki yakada vortex’ten güzel bir şekilde etkilenir. Özellikle Avrupa yakasının Doğusu ile Anadolu yakası geneli.
-
Her iki yaka da alır GFS gibi geliyor evet Winter'ın tahmini iyi ama yanlış anlaşılabilir. o tahmine göre çizdiği yerler dışı 0 cm e getirmiş. öyle bir şey beklemiyorum şahsen ki çıktı da öyle değil.
-
Esenyurt?
-
@>>>WinteR<<< hocamızın dediği kadar doğulu geleceğini düşünmüyorum daha vortex giriş yapmadı ama küçükçekmece esenyurt arasınıda kapsayacak gibi duruyor
-
şuan gfs nin verdiği şekilde geliyor inşallah böyle devam eder son saatler
-
@>>>WinteR<<< hocamızın dediği kadar doğulu geleceğini düşünmüyorum daha vortex giriş yapmadı ama küçükçekmece esenyurt arasınıda kapsayacak gibi duruyor
İnşallah öyle gelir Avrupanin tamamı etkilenir. Anadoluda dahil güzel kar alır. Ama şuan herkes boğaz ve Anadolu merkezli düşünüyor. Yaşayıp göreceğiz.
-
İnşallah öyle gelir Avrupanin tamamı etkilenir. Anadoluda dahil güzel kar alır. Ama şuan herkes boğaz ve Anadolu merkezli düşünüyor. Yaşayıp göreceğiz.
bence çorluda etkilenecek ama dur bakalım
-