Sistem vorteks sistemi idi ama sonra çekirdek dağıldı çok ilginç bir şekilde vorteks dek e çevirdi. Asla vorteks değil bu DEK sistemi.. o yüzden vurduğu yerler kazandı. Konumum adına kış bitmiştir. Gerçi 24 Ocakta o efsaneden sonra bitirmiştim ama sistemi bitiriyorum diyim. Yağışlar da bitti zaten hiçbir şey alamadık 3-5 cm falan max
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
24 ocakla kıyaslamaz bile ama mart ayına göre iyi bir sistemdi
-
17 sistemi bize gelecek gibi ardından da mart sonu tekrar kışa veda olabilir şu anki tabloda tabii ilkbahara giriyoruz artık sürprizler olacak kimse kışı bitirmesin.
-
17 sistemi bize gelecek gibi ardından da mart sonu tekrar kışa veda olabilir şu anki tabloda tabii ilkbahara giriyoruz artık sürprizler olacak kimse kışı bitirmesin.
Tarantula hocamda gelmis.
-
Efsane bir gündü 20 kişi kartopu savaşı yaptık dokunulmayan yerde 20-30 cm vardir
-
Yarın gece sicaklik -6 dereceye düşebilir bakalım tatil olacak mı Pazartesi günü
-
Yarın gece sicaklik -6 dereceye düşebilir bakalım tatil olacak mı Pazartesi günü
kar erimeyeceği için olabilir
-
Perşembe cumaya tatil veren pazartesiyede vermesi lazım feci buzlanma var
-
- Resmi Gönderi
Buradan hepinizi takip ettim Vortex -42 ile denkleşmedi iki sistem ile Vortex konumu nereden nasıl güç alıyor onu test ettim bunuda yazmadım önümüzdeki senelere lazım olur diye kendimizi sizler için geliştirmeye devam edeceğiz
-
Efsane bir gündü 20 kişi kartopu savaşı yaptık dokunulmayan yerde 20-30 cm vardir
Esenler nasıl 30 cm ya 2017 de 30 cm olmustu esenler. İnternettede 30 cm 60 cm oldu diyenler var ama hiç 30 cm lik foto görmedim bi yerde. Çoğu yer 5-10 cm
-
- Resmi Gönderi
Esenler nasıl 30 cm ya 2017 de 30 cm olmustu esenler. İnternettede 30 cm 60 cm oldu diyenler var ama hiç 30 cm lik foto görmedim bi yerde. Çoğu yer 5-10 cm
Hiç bir insanın geçmediği bazı yerlerde 60 cm abartı fakat imkansızdı bu yağışa
-
- Resmi Gönderi
Fena gök gürledi Sultangazi tarafında
-
sultangazide gök delindi
-
- Resmi Gönderi
Esenlerde de görledi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yukarıdan güzel bir
Akış var …
-