Gfs İstanbul güncel veriler.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
6 saatteki değişim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şimdi buraya yazıyorum başka yazmam
Diyagram da ilk 8 gün içine kar oranı gelmedikçe ilk yediye ilerleme yoksa önemi yoktur.
-
Şimdi buraya yazıyorum başka yazmam
Diyagram da ilk 8 gün içine kar oranı gelmedikçe ilk yediye ilerleme yoksa önemi yoktur.
Haklısınız hocam. Katılıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Kafkaslara doğru -36 -40 gören beni etiketlesin önümüzdeki güncellemelerde
-
Kafkaslara doğru -36 -40 gören beni etiketlesin önümüzdeki güncellemelerde
Yine mi Kafkaslara hocam bu nedir ya Kafkaslara gider ya Avrupa'ya kaçar
-
- Resmi Gönderi
Yine mi Kafkaslara hocam bu nedir ya Kafkaslara gider ya Avrupa'ya kaçar
Zamanı var daha bende istemem böyle bir durum
Atmosfer değişecek Hareketlilik olacak
İnşaALLAH
-
- Resmi Gönderi
Sakin olun beyler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
19.01.2023 07.38 yağmurluğu çıkardım kısa kollu tshirt ile dışardayım
-
İstanbul 'da 17.01.2023 18:00 - 18.01.2023 06:00 saatlerinde gerçekleşen en düşük sıcaklıklar. Kaynak Mgm.
İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 13,6 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 13,9 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 13,9 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 13,2 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 13,6 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 13,6 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 14,6 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 13,2 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 13,0 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 14,9 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 13,5 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 14,3 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 12,4 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 12,5 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 14,2 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 12,6 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 15,2 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 14,3 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 14,7 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 14,5 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 15,2 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 15,5 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 15,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 13,9 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 11,3 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 13,0 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 11,4 İstanbul, Tuzla, TUZLA 15,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 15,3 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 15,7 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 13,2 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 10,3 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 15,2 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 12,1 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 13,4 İstanbul, Şile, ŞİLE 14,3 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 12,2 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 9,8 İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 13,8 -
Sahilde koşu yaptım 2 saat falan gerçekten yazı aratmayan bir hava var dışarıda
-
Denize giriyom ben gelcenmi😂😂😂
-
Merhaba yarın İstanbul hava analizim. Yarın sabah ve öğle saatlerinde büyük ihtimalle yağmur olmayacak. Öğleden sonra ise yağmur ilk önce Avrupa yakasından yağmaya başlayacak. Anadolu yakasında da etkili olacak. Yağış kuvveti hafif ve orta şiddette olacaktır. Sıcaklıkta cumartesi günü hissedilecek kadar düşüş olacaktır. Cuma günü sıcaklığın 15 ° dereceden fazla olması düşük ihtimal. Cumartesi günü yağış çok düşük olasılık. Kaynak :Gfs ve Ecmwf.
-
İstanbul Gfs güncel veriler.
İstanbul gem 850hpa 12z diyagramı.