Güzel bir sistem yolda.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hicbiri kaçan 7 ocak kadar guclu olamaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüzel bir sistem yolda.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hicbiri kaçan 7 ocak kadar guclu olamaz
Hocam bu diyagram nedirr
Diyagram yorumum:İstanbul yağışlı döneme giriyor. Kar olasılığı %65'e kadar yükseldi. İlşallah bol yağmurlu ve karlı döneme giriyoruz. Sıcaklıklar düşüşe geçecek. 10 şubattan sonra sıcaklıkta yükseliş var. Uyarı Tahmin kesin değildir.
Diyagram yorumum:İstanbul yağışlı döneme giriyor. Kar olasılığı %65'e kadar yükseldi. İlşallah bol yağmurlu ve karlı döneme giriyoruz. Sıcaklıklar düşüşe geçecek.
Hocam sanki düşüşe değilde yükseliyor gibi ya ayın 10 undan sonra yükselişe geçiyor gibi
Hocam sanki düşüşe değilde yükseliyor gibi ya ayın 10 undan sonra yükselişe geçiyor gibi
Evet hocam 10 şubattan sonra yükseliş var. Ben 28 ocaktaki sıcaklık düşüşünü kastettim.
Evet hocam 10 şubattan sonra yükseliş var. Ben 28 ocaktaki sıcaklık düşüşünü kastettim.
Ama hocam 10 şubattan sonra inmesi gerekmiyor mu o tarihte Sinan hocanın sistemi var
Ama hocam 10 şubattan sonra inmesi gerekmiyor mu o tarihte Sinan hocanın sistemi var
Bu veriler değişiyor çok da takmamak lazım daha 5 şubat nasıl bir sistem olacağı net degil vade uzun
Semih Ö. dediği gibi vade uzun.
İsmi ne bu güzelliğin ?
29-30 ocakta ilk kar tanelerini görmeye yakınız gibi 😎
gfs daha iyi bizim için kar haritası olarak
İstanbul güncel radar. Yerel yağış var.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Enes_1 kanada diagrami gibi üle
Enes_1 kanada diagrami gibi üle
Hayırlısı olsun abi, uzun zamandır şöyle diyagram görmüyorduk ilaç gibi geldi, birde şubat ayına girelim de hele, model takibi daha hoş olacak.