Yerler hic tutmayacak gibi malesef
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Nasıl yok hocam bende Sefaköydeyim Armoniparkın oralardayım hatta
Rakım kaç hocam bende yakınım oralara?
-
- Resmi Gönderi
Rakım kaç hocam bende yakınım oralara?
Bilmiyorum hocam cidden rakımı tüm Sefaköyü gezdim neredeyse kar olmaması imkansız
-
Bilmiyorum hocam cidden rakımı tüm Sefaköyü gezdim neredeyse kar olmaması imkansız
Çatıda var hocam. Arabalarda yok denecek kadar az. Pencere önünde var azda olsa.
-
03.00 dan 07.00 a kadar yoğun kar yağışı bekleniliyor sonra sıcaklığın yükselmesiyle birlikte yağmura dönebilir
-
Üsküdar bulgurlu yağmura döner mi dönerse saat kaç civarı döner tahmini
-
Sıcaklık artarken hafif kar yağışı var, araba üstleri balçık kıvamında
-
Havist hocam yağmura dönüş kaç gibi gerçekleşecek ve bu yağış yarın kaç civarı tekrar kara döner ?
-
yağış yağmura dönüyor
-
Havist hocam yağmura dönüş kaç gibi gerçekleşecek ve bu yağış yarın kaç civarı tekrar kara döner ?
Siklonun konumu bağlı. Şu andaki verilere göre pazartesi akşam dek yağışı başlayacak. Avrupa yakası sıcaklık sorunu açısından daha şanslı siklon için. Kesin değildir.
-
Sıcaklık neden artıyor bu kadar kısa beklemiyordum en azından yarın sabah anca yağmura döner diye düşündüm.
-
Sıcaklık neden artıyor bu kadar kısa beklemiyordum en azından yarın sabah anca yağmura döner diye düşündüm.
Siklonun konumuna bağlı hocam birazda. Diğer verilerde var tabi ki. En doğru tahmin için mgm'ye bakabilirsiniz.
-
Silivri Çatalca nın doğusunda kalan bütün ilçeler yağmur için potada
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern harbi burası fos andolu yakasında yağıyor baya
-
Sevgili şehirdaşlarım Arnavutköy maalesef beklentimin çok çok altında kaldı sabahtan beri kar yağıyor ama tutuyor mu derseniz çok az gece yağacak mı ? Emin değilim. Sonuç olarak beklentiye girmeyin aman ha üzülmeyin
-