- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Geçtiğimiz hafta da yazmıştım. Israrla 22 Şubat hissi geliyor. Sağlam verim var mı? Yok.! Ancak aklıma sürekli 2004'te Şubat'ın 22'sinde başlayan ve 1 hafta süren sistem geliyor.! O sene de yanlış hatırlamıyorsam, kış böyle ilerliyordu. Adliyede işim vardı, dışarı çıkar çıkmaz, bingoo!!!
-
Geçtiğimiz hafta da yazmıştım. Israrla 22 Şubat hissi geliyor. Sağlam verim var mı? Yok.! Ancak aklıma sürekli 2004'te Şubat'ın 22'sinde başlayan ve 1 hafta süren sistem geliyor.! O sene de yanlış hatırlamıyorsam, kış böyle ilerliyordu. Adliyede işim vardı, dışarı çıkar çıkmaz, bingoo!!!
Aynı 2021 Şubat ayı başlangıcı gibi, keşke Önümüzdeki ısınma iyice artsa. Okun ileri gitmesi için iyice gerilmesi gerekir..
-
GFS öyle ya da böyle sistem veriyor. Yine bir şeyler olacak ama hayırlısı...
-
- Resmi Gönderi
İnşaallah bekledigimiz gibi gelsin geç ama güzel olsun Novosibirsk Serkangti Iskandinav YB
Lakin hala sitede bir sakinlik var ..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Manasız bir sıcak var
Sarıyer 17.7°
-
Keşke gelse..
-
- Resmi Gönderi
-
Bu ne sıcak böyle
-
- Resmi Gönderi
Bu ne sıcak böyle
Utanmazsam soba yakıcam nesi sıcak yav
-
Utanmazsam soba yakıcam nesi sıcak yav
Güneş ışınları, sıcak hissettiriyor 18-19 derece havaya bol güneş eklendiği zaman insanlar sıcak hissediyor.
-
- Resmi Gönderi
Güneş ışınları, sıcak hissettiriyor 18-19 derece havaya bol güneş eklendiği zaman insanlar sıcak hissediyor.
Aynı benim gibi yazdın bir şey anlamadım
-
Aynı benim gibi yazdın bir şey anlamadım
Güneş altında kalınca hissedilen sıcaklık artıyor.
-
-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
-