The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Berbat bir diyagram sadece bir günde nereden nereye geldik. Olumsuz bir durum olunca tak diye herşey değişiyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Berbat bir diyagram sadece bir günde nereden nereye geldik. Olumsuz bir durum olunca tak diye herşey değişiyor.
12 ocaktan önce sistem ihtimali cok cok az sonrası içinde durumlar iyi değil
Takip edeceğiz kardeşim, verilerde değişebilir. Hem olumlu hem olumsuz olarak neler gördük neler. Nasibimizde varsa götürürüz inşallah
Hocam bu diyagram in hali ne nolmuş buna iyice batırmış herşeyi yandık hocam saç baş yolucaz heralde
Hocam bu diyagram in hali ne nolmuş buna iyice batırmış herşeyi yandık hocam saç baş yolucaz heralde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kellik başlamış ,Saç dökülmesi
Kellik başlamış ,Saç dökülmesi
Ne demek abim şimdi bu espri yaptın ama ben anlamadım gibi
Bu sene de tırt mıyız şimdi yani ey Gfs??? Artık 5 gün kalmadan bakmayacagim sana!!!
Biraz düzelme var gibi sanki
Biraz düzelme var gibi sanki
Yükseklerin ihtimali doğuyor gibi. Akşam 1-2 derece ile kıyıları konuşuruz. Takip edelim
wriscuttern Sinan gördüğümü görüyor musunuz?
buraya değinecektim ama kaçmasın diye yazmak istemedim 😅
O tarihlere mini bir sistem sıkıştırma ihtimali var kaç güncellemedir. Karayel girişli bir sistem ufak bir şeyler koparabiliriz
5 Ocak gecesi için -10'a varan çok iyi senaryolar var
5 Ocak gecesi için -10'a varan çok iyi senaryolar var
+10 yokmuş :afrika:
+10 yokmuş
:afrika:
Kar havası algımı o kadar yitirmişim ki bugün 850 hpa da -2 varken kar soğuğu gibi geldi