İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Diagramme GEFS

Hergün değişen, ötelenen ama lehimize hiçbir anlamı olmayan bir veri artık diyagram. Zira günü gelince en fazla - 4'le soğuk yağmur alıyoruz. En kötü yanı da sanırım alıştık.

• Herşey çok kötü çook hiçbir şey düzelmiyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Herşey çok kötü çook hiçbir şey düzelmiyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Uzun vade için hiçbirşey vaat etmiyor. Zira - 10 ve altı senaryo yok. Gelecek kar yapacak bir sistem görüntüsünü 12-13 gün önceden vermeyebilir. Ama diyagram da - 10 altı senaryo olsaydı bir umut var derdik. Maalesef yok. Ocak ayı da cılız soğuklarla bitecek gibi. Umarım bol bol yağış alırız.

• Uzun vade için hiçbirşey vaat etmiyor. Zira - 10 ve altı senaryo yok. Gelecek kar yapacak bir sistem görüntüsünü 12-13 gün önceden vermeyebilir. Ama diyagram da - 10 altı senaryo olsaydı bir umut var derdik. Maalesef yok. Ocak ayı da cılız soğuklarla bitecek gibi. Umarım bol bol yağış alırız.

Ayın 21-22 sinde gelme ihtimali olan sistem için ne düşünüyorsun

• Ayın 21-22 sinde gelme ihtimali olan sistem için ne düşünüyorsun

Hocam ben tahminci değilim. Sadece yıllardır yaptığım veri inceleme ve gözleme göre konuşuyorum. Evet ay ortasından sonra bir hareket var. Ancak İstanbula kar yapacak bir soğuk umudu çok zayıf şu anda.

• Hocam ben tahminci değilim. Sadece yıllardır yaptığım veri inceleme ve gözleme göre konuşuyorum. Evet ay ortasından sonra bir hareket var. Ancak İstanbula kar yapacak bir soğuk umudu çok zayıf şu anda.

Tahminci değilsen neden devamlı olumsuz öngörülerde bulunarak insanların umutlarını kırıyorsun.Ben tahminci değilim demek elimde veri olmadan konuşuyorum demektir.Ayrıca elinde yeterli veri olmadan efsane geliyor demek ne kadar boşsa senin yaptığın da o kadar boş.Belki senin tahminlerin doğru çıkacak fakat bu atıp tutmayla alakalı bir olay olur,yani elle tutulur dayanakları olmadan yapılan bir eylem...Senin yaptığının alâsını yaparım ama insanlara ve hava tahmin bilimine saygımdan dolayı yapmıyorum.Lütfen biraz saygı...

• Tahminci değilsen neden devamlı olumsuz öngörülerde bulunarak insanların umutlarını kırıyorsun.Ben tahminci değilim demek elimde veri olmadan konuşuyorum demektir.Ayrıca elinde yeterli veri olmadan efsane geliyor demek ne kadar boşsa senin yaptığın da o kadar boş.Belki senin tahminlerin doğru çıkacak fakat bu atıp tutmayla alakalı bir olay olur,yani elle tutulur dayanakları olmadan yapılan bir eylem...Senin yaptığının alâsını yaparım ama insanlara ve hava tahmin bilimine saygımdan dolayı yapmıyorum.Lütfen biraz saygı...

Bunun saygısızlıkla alakası yok. Ayrıca ben tanımadığım kimseye sen dilini kullanmıyorum. Sen de kullanamazsın.

Tahminci değilim ama az buçuk çok uzun olmayan vadeyi görüp yorumlayabiliyorum. Bu dediklerinizi gidin trollere söyleyin. Olumlu bir durum olursa da kalkıp bunu belirtir ve seviniriz. Burada hepimizin ortak bir sevdası var. Kar. O yüzden tanımadığınız kimse hakkında daha düzgün ifadeler kullanın.

• Bunun saygısızlıkla alakası yok. Ayrıca ben tanımadığım kimseye sen dilini kullanmıyorum. Sen de kullanamazsın.

Tahminci değilim ama az buçuk çok uzun olmayan vadeyi görüp yorumlayabiliyorum. Bu dediklerinizi gidin trollere söyleyin. Olumlu bir durum olursa da kalkıp bunu belirtir ve seviniriz. Burada hepimizin ortak bir sevdası var. Kar. O yüzden tanımadığınız kimse hakkında daha düzgün ifadeler kullanın.

Siz deyince bütün sorun çözülecek mi ? Peki siz o zaman ! Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım,madem tahminci değilsiniz ki bunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz o zaman dayanaklarınız nedir,sadece tecrübe mi ? Eğer bu kadar engin bir tecrübeye sahipseniz diyecek pek bir söz bulamıyorum,söylemek istediğim şey sizi okurken rahatsız oluyorum,size iyi forumlar, özellikle size,size,size.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ilkerlii (7 Ocak 2025 15:59).

• Siz deyince bütün sorun çözülecek mi ? Peki siz o zaman ! Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım,madem tahminci değilsiniz ki bunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz o zaman dayanaklarınız nedir,sadece tecrübe mi ? Eğer bu kadar engin bir tecrübeye sahipseniz diyecek pek bir söz bulamıyorum,söylemek istediğim şey sizi okurken rahatsız oluyorum,size iyi forumlar, özelikle size,size,size.

Benim yazdıklarımdan rahatsız oluyorsanız burada engelleme diye birşey var sanırım. Engelleyin geçin uzatmayın.

• Benim yazdıklarımdan rahatsız oluyorsanız burada engelleme diye birşey var sanırım. Engelleyin geçin uzatmayın.

Karşıdakinin üslubuna bu kadar dikkat eden biri için "uzatmayın" sözcüğü kaba bir tabir olmuş,yine de saygımı koruyacağım.

• Havayı ben değiştireyim. Bu akşamki güncellemeyle beraber göreceğiz ki 12-13-14 ocak istanbul örtü yapacak yerler olacak. Diye tahmin ediyorum. İzleyelim bakalım...