Abarti bir yagis olmadi. Daha riskli bir durum ok heralde
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Abarti bir yagis olmadi. Daha riskli bir durum ok heralde
Yağış kütlesi bu saatten sonra doğulayacaktır.
Çok kuvvetli yağışlar daha çok Trakya ve Batı İstanbul'u etkilemiş oldu.
-
Bence Kartal-Pendik hattında gayet güzel yağış oldu ve hala yağıyor
-
aynen özellikle esenyurt bahçeşehir beylikdüzü tüyap coşacak :-D
Eyüpsultan a yagar mi ?
-
Yagis guzeldi de, modeller oyle bi gosterdi ki sel goturucek diye bekledim. Radar da bozuk gosteriyo takip edemedim.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Uzmanlarıma sorum olacak. Bu sistemde konumum adına 10 cmden fazla örtü almıştık. Burda harita yemyeşil sadece izobarlar çok güzel. Yani kar yağışı için izobarın ve soğuğun uygun olması yeterlimi? Peki izobar haritasınıdaki yeşil ve maviyi ayıran özellik nedir? Avantaj ve dezavantajları?
-
Karalae bağlamadım ama moralimi bozdu ecmwf güncellemesi
bu site nasil expapos.com ?
-
Benim kesin bir şey demem yanlış olur ama iyi bir site gibi, tanınmış ünlü kişiler tahminlerinde kulanıyor
-
onurtugtekin23 o sistemde Balkanlar Bulgaristan başta olmak üzere 50-60 cm kar aldı. 100-150 km doğulasaydı ull Marmara üzerine oturacaktı. Yani sınırda kaldık. Öyle diyelim.
-
Ecmwf çok kötü çıktı 3 cm bu görüntüye zor yağar
-
Ecmwf çok kötü çıktı 3 cm bu görüntüye zor yağar
Mgm gene hafif kar ikonlarını doldurcak bu savaşın galibi inşaallah gfs olur
-
GFS'nin taktiği var bilirsin yağışları farkettirmeden azaltmak
-
Akom gene güzel kar verdi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Konumum google'da böyle
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Konumum google'da böyle
Hocam ben Esenlerde çalışıyorum en çok kar dörtyol ile Karabayır a yağar üçyüzlü en sıkıntılı yer çok şiddetli bir sistem gelecek ki yağsın
-