- Resmi Gönderi
Nasıl yağmıyo anlamadım burda gayet güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl yağmıyo anlamadım burda gayet güzel
>>>WinteR<<< hocam Ataşehir 0 derece %95 nem kütle de var ama yağış yağmur, neden sizce ? İçerenköy de kar varmış ama bu mahalle de yok nedendir sizce
Valla çok ilginç ne desem yagmur yok karda yok diyorsunuz şuan Ataşehir Sancaktepe kısmı kardan yıkılıyor. Bir tuhaflık var hiç yagmıyor
Şu radar görüntüsüne göre nasıl kar almazsınız valla merak ettim şimdi en kötü havada sulu kar olması lazım
Valla çok ilginç ne desem yagmur yok karda yok diyorsunuz şuan Ataşehir Sancaktepe kısmı kardan yıkılıyor. Bir tuhaflık var hiç yagmıyor
Hocam şakır şakır yağmur yağıyor kar çiseliyor ara sıra eğer kör değilsem öyle görüyorum yani, her yer sırılsıklam ?
Neyse hocam siz tadını çıkarın ben uyuyorum hayırlı geceler mi desem sabahlar mı desem ?
Neyse hocam siz tadını çıkarın ben uyuyorum hayırlı geceler mi desem sabahlar mı desem ?
Hayırlı geceler rakım meselesi o zaman.
hâlâ yağmur devam ediyor burdada
Googledada 2 derece sağnak kar diyor ama yok bişey
benim konumuma niye yağmıyor anlamıyorum rakimdanmidir doğuda olduğumuz için yağış ve soğuk mu geç geliyor anlamiyom
orajdan genel olarak biraz korkuyorum ama 17 yaşıma geldim ilk defa yıldırım düşünce yataktan fırladım deprem oluyor sandım öyle kuvvetli bir sesti
orajdan genel olarak biraz korkuyorum ama 17 yaşıma geldim ilk defa yıldırım düşünce yataktan fırladım deprem oluyor sandım öyle kuvvetli bir sesti
Yakınız aynı etki bende oldu havada ki kararsızlık işte.
Kıyı kesimdeyim istanbulda çatı ve arabalar beyazlamaya başladı hayırlısı
gfs başladı mı ?
Gfs tekrar kar miktarını artırmış. Adamsın gfs
Gfs tekrar kar miktarını artırmış. Adamsın gfs
nerden bakabilirim