- Resmi Gönderi
Kar için ne zaman uygun rüzgara gelir can abi
Kar için vakitleri verdik zaten MGM radarını ve sıcaklıkları kendin takip et demedik mi bu saatten sonra?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar için ne zaman uygun rüzgara gelir can abi
Kar için vakitleri verdik zaten MGM radarını ve sıcaklıkları kendin takip et demedik mi bu saatten sonra?
Can abi ben o dediklerini takip etmeyi bilmiyorum ve edemem telefon da bozuk zaten çok zor olur telefondan takip etmem bilgisayrda yok zaten o yüzden hep sana soruyorum işte
Can abi ben o dediklerini takip etmeyi bilmiyorum ve edemem telefon da bozuk zaten çok zor olur telefondan takip etmem bilgisayrda yok zaten o yüzden hep sana soruyorum işte
Mgm nin multi parametrele uyduğu söyleniyor nedir bu multi parametreler?
Gfs öğlen güncellemesi batilamis deniyor. Bakabilen varmı ben bakamıyorum.
-40 girdi İstanbul'a yeniden GFS güncellemesinde 500 hpa soğukları güneyledi az bişey
Gfs öğlen güncellemesi batilamis deniyor. Bakabilen varmı ben bakamıyorum.
YGS artık bundan sonra.
Bu sabahın 500 hpa'sı en güçlü olduğu dönem
Bu ise öğle
20-50 km güneyleme var
Ah gfs benim dansözlü kekim ?
saatlik yenilendi
Pazartesi içinde yağış artışı var güzel haber. Her güncelleme azar azar batılasa yeter bize:'D
En ufak batılama bizim için iyi
Pazartesi içinde yağış artışı var güzel haber. Her güncelleme azar azar batılasa yeter bize:'D
pazar günü alcağımız örtünün 2 katını alabiliriz bence
Hala batılama da doğulama hey Allahım yav kapatın şu modelleri de radar ve sıcaklık takibi yapın anı yaşayın biraz. İnanın daha çok keyif alırsınız
ne zaman geliyor gelmekte olan hocam