Çatalca 0.4 derece biraz daha düşerse tutabilir
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Çatalcaya yarım saattir baya kar yağıyor ama tutmuyor
Su oranı yüksek cılız olduğu için tutmuyor işte iyi bir kütle istememizin sebebi bu
-
2/0 konumum adına malaasef. şubat ortasını bekleyelim birde zaten kışın bitmesine az kalıyor
-
2.1° konumum adına kar umudumu tamamen kestim bu sistemde ancak güzel yağış aldık 33 mm devirmişiz maşaallah
-
2.1° konumum adına kar umudumu tamamen kestim bu sistemde ancak güzel yağış aldık 33 mm devirmişiz maşaallah
Dedim ve 10 dk sonra yoğun bir sulu kar başladı dışarı çıktım kuvvetlenince kar ve buzumsu bir yağış var
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Dipdibe iki ilçe ama aradaki farka bak
-
hocam esenlerde karı bırakın yağmurun y si yok
-
maltepe/zümrütevlerde yağmurun arasında kar taneleri ve rüzgar
-
Gerçek anlamda net bi şekilde konumum adına kar açısından REZALET bir sistem 15 dakika havadaki karları saydık şimdi de yeşil kütle tam benim konumumda maviye döndü 2 sistemdir aynısını yaşıyoruz
-
Konumumda kar devam ediyor seyirlik bir şekilde
-
- Resmi Gönderi
Burada kar yağışı öğleden beri devam ediyor şu an daha belirgin bir yağış var.
-
- Resmi Gönderi
NE BEKLİYORDUNUZ SİSTEMDEN ? ÖRTÜ MÜ ? VUR KAÇ TARZI BİR SİSTEM HEM DE RAKIM SİSTEMİ
-
İstanbul'a gelirsek
İstanbul'un en şanslı yerleri Çatalca,Silivri gibi yüksek yerler
Burda güzel kar kalınlıkları olucaktır hatta bu ilçelerin köylerinde çok kaliteli örtüler olucaktır
Diğer yerlerde ise Avrupa yakasının rakımı yüksek yerlerde yerde ince bir örtü oluşabilir (Başakşehir, Beylikdüzü , Hadımköy , Arnavutköy gibi yüksek yerler)
Diğer yerlerde ise kky,havada kar veya araçlarda-çatılarda ince kar olucaktır
Anadolu yakasına gelirsek
Buradada yüksek yerlerde Aydos Çamlıca gibi yerlerde örtü bekliyorum ama çok etkili değil
Anadolu Yakası'nında da havada kar görülecektir
Bunlar değişme ihtimali olan tahminlerdir değişim olursa revize edilecektir
Genel anlamda başarılı bir tahmin oldu bazı yerlerde örtü olmadı maalesef beklentinizi yüksek tutmamanız lazımdı
-
Genel anlamda başarılı bir tahmin oldu bazı yerlerde örtü olmadı maalesef beklentinizi yüksek tutmamanız lazımdı
Konumunda kar yağışı yarım saat bile sürmedi ve çok hafifti kar taneleri vardı bi kaç tane
-