Devam etse böyle örtü kalınlaşır çok iyi yağıyor ❄️
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Sahillerde hiç KKY bile göremeyen kesimler dışında genel olarak başarılı bir tahmin oldu. Hiç kar vermeyen modeller özellikle de son 6 saatte dönmeyi tercih eden GFS ye buradan selamlar ?
-
Sahillerde hiç KKY bile göremeyen kesimler dışında genel olarak başarılı bir tahmin oldu. Hiç kar vermeyen modeller özellikle de son 6 saatte dönmeyi tercih eden GFS ye buradan selamlar ?
Can abi hala kky kar olmaz mı artık uyuyayım mı
-
Konumum ciddi bir kar yağışı alıyor. Hava 0.3 derece. Ne kadar bu şekilde devam etmesi tahmin ediliyor?
-
kayaşehir kar durdu bize yeterde artar bile
-
İstanbul adına kar bitti artık radar boş
-
Can hocam bu sistemde de göremedik tatmin edici bi kar şubat ihtimali ne sizce
-
- Resmi Gönderi
Allah gözünüzü doyursun ?. Hiç kar görmeyenler var.
-
Allah gözünüzü doyursun ?. Hiç kar görmeyenler var.
Bennnnn
-
Hala kky
-
Yarım saate kar olmazsa ben yatacam
-
- Resmi Gönderi
Burda kar devam ediyor 101 m ondan.
-
- Resmi Gönderi
Can hocam bu sistemde de göremedik tatmin edici bi kar şubat ihtimali ne sizce
Ben uzun vade konumda bir şeyler karaladım. En azından modeller Şubatın ilk yarısı bi şey beklemiyor.
-
telefon hava durumum delirdi sanırım 3 7 cm kar yağışı vermiş saat sabah 05.00 a kadar kar ihtimali %75 altına düşmüyo demiş
-
Ben uzun vade konumda bir şeyler karaladım. En azından modeller Şubatın ilk yarısı bi şey beklemiyor.
En son umutlarda öldü hocam
-