Bizi efsane yapcak siklonun izliceği rota ins istediğimizi alırız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Allah aşkına 12 şubattan 17 şubata kadar siklonik kar etkisi. 17 - 20 şubata kadar deniz etkisi kat toplam nerdeyse 8 günlük sistem. Ney nasıl kısaldı. Ha metre kar görmeyebilirsiniz. Ama illa ki 20 cm 30 cm kar görme şansınız var total de üzeri bile olabilir.
Sizin dediğiniz 17-20 arası dekler anadolu ve batı karadenize yarıyor. Benim yorumum avrupa yakası için oldu.
-
silikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
-
Screenshot_20210212_013441.jpg
An itibariyle yağış güçlenerek İstanbula yol alıyor
-
silikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
Silikon değil hocam siklon
-
Sizin dediğiniz 17-20 arası dekler anadolu ve batı karadenize yarıyor. Benim yorumum avrupa yakası için oldu.
hocam daha değişir diye dusunuyorum pazar pazartesi rakımımızda fena sayılmaz örtü alırsak devamı gelir insallah
-
ulan kac gündür yanlış okuyormuşum :D:D
-
- Resmi Gönderi
#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
-
ARKADAŞLAR İSTANBUL İÇİN GÖRMEK İSTEDİĞİM HARİTA BU. BÖYLE GELSİN EFSO OLUR EFSOO
CAN hocamdan alıntıdır GEFS
-
Tuzla'dan Kadıköy Rıhtım'a kadar sahil hattında ciddi tutma sorunu olacak. Eğri oturup doğru konuşalım
Ataşehir ne olur ?
-
hocam ne zaman kara döner yağış
-
hocam ne zaman kara döner yağış
Ben bugünkü sistemin detaylarına bakamadım >>>WinteR<<< daha detaylı biliyor
-
FB_IMG_1613085631017.jpgan itibariyle sofya. Yani bize gelen sistem
-
Ben bugünkü sistemin detaylarına bakamadım >>>WinteR<<< daha detaylı biliyor
Detaya fazlada girmeden zaten cumartesi gecesi aksiyon başlıyor vira bismillah diyeceğiz. Sabah ki yağış malum soguklar geç giriyor sabah öglen arası yakalarsak anca.
-
perşembe günü kar yok demiş iphone
-