burda sanırsın gece
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Konumumda yağış başladı kar şeklinde
-
Konumumda yağış başladı kar şeklinde
Burada kky gibi biraz.
-
İstanbul esenler rakımı tam olarak kaç mgm nin sitesinde 0 yaziyor bazi yerde 20 bazi yerde 60 anlamadim?
Sultangazinin en alçak noktası 96 metre.
Hesapla işte.
-
Arnavutköy başakşehir başladı haberleri geliyor konumun da küçük kar taneleri atıyor
-
böyle bişey görecez heraldeHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_c…=2017&archive=1
Kıyaslayabilirsiniz bu sistemle 26 Ocak 2017 sistemini.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar Radarda gördüğünüz Sıcak cephe yağışları bittikten sonra radar bir süre boşalabilir yine. Sistem bitti mi soruları görmek istemiyorum.
Yağışlar gece 21:00 civarından sonra yeniden başlayacak. Gece yarısına doğru ise en yoğun anlarını yaşayacağız. Gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini yavaşça kaybederek bitecek.
Boğaz Hattı ve Anadolu Yakası Cumartesi günü de aralıklarla kar görmeye devam edecektir.
Sistemle ilgili son analizim budur. Artık geriye radarı takip etmek kaldı Bol kar yağışlı ve uykusuz geceler diliyorum.
-
Güncel cm tahminlerinizi atarmısınız
-
Konumumda kar başladı.
-
burda da hafif hafif tane tane düşüyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel müncel yok yaptığım tahmin geçerli.
-
- Resmi Gönderi
İyi en az 7 cm ile yırtıyorum :D
-
Başlıyoruz...
-
Yerlerin ıslak olması kar için iyimi kotümü ?
Engellermi tutmasını ?
-
Yerlerin ıslak olması kar için iyimi kotümü ?
Engellermi tutmasını ?
Tutmasını bilmem ama su birikintileri donarsa ve üstünde kar tutarsa buzlanma olabilir yokuş inerken çıkarken dikkat edelim
-