Gaziosmanpaşa/500 Evler/ Karadeniz Mahallesi orta şiddette tipi şeklinde yağıyor.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ümraniye hala bekliyor...
-
Ümraniye -1.3
-
Küçükçekmece 0,6'dan -0,1'e düştü
-
yerler ıslandı olmadı böle
-
Küçükçekmece 0,6'dan -0,1'e düştü
Güzel düşmüş
-
- Resmi Gönderi
Evet Hazırmıyız. İ i stanbul günlerce aylarca süren serüvenimiz bugün son bulmuş bulunmakta yaklaşık 15-20 gün süren kar esaretine hoşgeldiniz.
-
yerler ıslandı olmadı böle
Nasıl ıslanıyor -1 derece havada
-
- Resmi Gönderi
Sultangazi an itibari ile sprey kar ile başlangıç yaptı. Şu an araçların üzerleri kar tutmaya başladı.
-
Size şu kadarını söyleyeyim: Bundan 8 sene evvel Aralık'ta Sibirya'daydım (Novosibirsk). Orada da şu an burada olduğu gibi nefes alırken duyduğum hissi duydum. Tam olarak tarif edemem. Nefes alırken tuhaf bir şey giriyor sanki insanın içine. İşte bunu en son Sibirya'da tatmıştım. (NOT: Bu arada Sibirya'da Aralık'ta 10 gün kaldım ve şansıma nedeyim yol kenarlarında metrelerce kar yığını vardı ama sadece döndüğüm gün, dışarısı -22 gösteriyordu ve uçağa giderken tipi başlamıştı ..Unun dışında kuru soğuk yedim..Ama 2 gün sonra alıştım ve kot pantolonla gezmeye başladım.
-
Nasıl ıslanıyor -1 derece havada
ıslak şuan
-
ıslak şuan
Sprey şeklinde yağdığı içindir
-
konumum -1.1 dereceye ulaştı sonunda sıcaklık sorunumuz yok korkmaya gerek kalmadı
-
Evet Hazırmıyız. İ i stanbul günlerce aylarca süren serüvenimiz bugün son bulmuş bulunmakta yaklaşık 15-20 gün süren kar esaretine hoşgeldiniz.
Aman hocam esaret demeyelim 15-20 gün süren güzellik diyelim o kadar bekledik
-
Ümraniye niye ulaşmadı ?
-