Whisper galerideki fotoğrafları hızlıca beğenmenin bir yolu yok mu ? Bilgisayarım bozuldu telefondan ço zor oluyor galeridekileri beğenmek ya da ben beceremedim
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Whisper galerideki fotoğrafları hızlıca beğenmenin bir yolu yok mu ? Bilgisayarım bozuldu telefondan ço zor oluyor galeridekileri beğenmek ya da ben beceremedim
Hızlıca beğenmenin yolu yok abim
Galeriye girip resimleri tek tek tıklamanız lazım.O zaman beğeni şansınız var hatta yorum yazma da var.
Yine de not olsun yazalım.
Tek bir görsel veya videoya tıklayın,sonra geri tuşuyla gelin orada yeni olanlar belli olur ve baktığınız genelde sıradan çıkar.
-
Hızlıca beğenmenin yolu yok abim
Galeriye girip resimleri tek tek tıklamanız lazım.O zaman beğeni şansınız var hatta yorum yazma da var.
Yine de not olsun yazalım.
Tek bir görsel veya videoya tıklayın,sonra geri tuşuyla gelin orada yeni olanlar belli olur ve baktığınız genelde sıradan çıkar.
Teşekkür ederim
-
İstanbul'un batısında kütle var -
Biraz orajda var sanırım kütlede Ömer (Silivri civarı)
-
Biraz orajda var sanırım kütlede Ömer (Silivri civarı)
Evet Ege ve Trakya'da oraj bıraktı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet ufak tefek orajlar olmuş bölgede
-
GFS hava kararlı diyordu bu saatlerde ama oraj oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecmwf orajı bilmiş -
Yine Şubat'ta olduğu gibi rüzgar şiddetini arttırdı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hangi yönde hareket ediyolar
-
radar virga üzerimde kütle var yağış yok
-
-
simdi depreme bağlarlar bunu da
-