GFS 12Z DİYAGRAM 13/12/2021
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS 12Z DİYAGRAM 13/12/2021
Control ve ana çıktı aynı şeyi düşünüyor bu güzel bir şey
Ayın 20'si civarı ilk sistem için İstanbul'un yükseklerinde ve iç kesimlerinde havada kar görebilir miyiz diye dewpoint takibi yapabiliriz sistem bozulmazsa bol bol turuncu lambalı sokak ışığına bakacağımız günler yakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
16 Aralığı 17 Aralığa bağlayan saatlerde Silivride Kar Yağışı görülebilir silivride yaşayan abilerimiz kardeşlerimiz sokak lambalarına bakmanızı tavsiye ederiz ,
sıcaklık belliki 0 derecenin altına inecek gibi duruyor
Sistem bozmuş mu
bu diyagramı bile beğenmiyenleri anlamıyorum ne istiyorlar ki..
Sistem bozmuş mu
bozmuş abi gece düzelir inşallah alalım kahvemizi oturup bekleyelim :D
bu diyagramı bile beğenmiyenleri anlamıyorum ne istiyorlar ki..
%30 ihtimal az bi ihtimal demek o ki en küçük bir sıcaklık kaybında patlak verebilir o yüzden %65 ihtimalden %30 a düşmesi evet büyük bir kayıp
Ben Biraz rahatım neden benim beklediğim sistem soğuk çekirdeği -32 ve üsttü nasip kısmet
Herkes önümüzdeki büyük potansiyele odaklanmışken ben de ayın 16 ve 17'si İstanbul yükseklerinin bu kış mevsiminin ilk kar yağışlarını görme ihtimalinin yüksek olduğunu dipnot düşeyim. Rakımınız özellikle 150 üzeriyse kar tanelerini net görürsünüz. Saf kar değil ama, yağmurla karışık olandan =D
can hocam büyük potansiyelli sistemin son durumu ne lütfen birsey de ocak ta mi sıcak geccek CAN
can hocam büyük potansiyelli sistemin son durumu ne lütfen birsey de ocak ta mi sıcak geccek CAN
Allah bilir
Allah bilir
Lütfen illaki bi tahminin vardır soylermsn