>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Öncü bulutlar dekler yani bunlar sistem sogukları tamda bu noktadan giriş yapıyor hem Karadenizden hemde Marmara İstanbul bölümüne
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Öncü bulutlar dekler yani bunlar sistem sogukları tamda bu noktadan giriş yapıyor hem Karadenizden hemde Marmara İstanbul bölümüne
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.
hocam o dek bantlarının gelmesi sabahı bulur mu
hocam o dek bantlarının gelmesi sabahı bulur mu
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
Farkındayım 😊 Windy'den takip ediyordum ben de; sadece bu kadar belli bir yeri vuran dekler tahmin ediliyorken modellerde ve gerçekleşiyorken, nedenini sormak istedim.
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
Sabahı bulmaz en Max 3 saat
Farkındayım 😊 Windy'den takip ediyordum ben de; sadece bu kadar belli bir yeri vuran dekler tahmin ediliyorken modellerde ve gerçekleşiyorken, nedenini sormak istedim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Burda öncü kısım var arkası yok
Burda öncü kısım var arkası yok
👍 Güncel idi atarken, çözünürlük düşük olduğu için öyle görünüyor olabilir
850 hpa daha soğuyacak mı
850 hpa daha soğuyacak mı
-12 ye kadar soguma olacak ama yarın gün içi - 10 kadar - 12 girmesi ile çıkması bir oluyor
Anladım teşekkürler
Sistem kısa üzülmeyin 19 sistemini gfs İstanbula çalışmış bu sistemden daha iyi durumda şuan lık
Sisteme 1 gün kala doğu karadeniz sistemine evrilmesin abi :D
Sisteme 1 gün kala doğu karadeniz sistemine evrilmesin abi :D
Valla onu bunu bırakalım da 1-2 saate adam akıllı dekler gelmesi lazım . Yoksa bu sistem atıştırmalık kar yapıp gidecek mi
Bir türlü kıyı şeridi toz çise yağıştan kurtulmaldı gitti
Şu saate kadar olanları karşılaştırırsak konumumda aralık sistemi daha iyiydi. Neyse sizlere iyi takipler ben uykuya geçiyorum sabah uyanıp bir bakarım dışarıya, iyi geceler