Kuzeydoğu'dan cephe mi yaklaşıyor? Neyin yağışı bunlar? >>>WinteR<<<
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bakalım modele
-
Iskandinav YB cephe geçişi var yağış geliyor. Gece 2-3 gibi yağış var.
-
Hayırlı geceler herkese . Yarın ki sistem de ve hafta sonu gelecek sistem de Bakırköy civarına örtü beklentiniz var mıdır ? Varsa miktarı nedir ? İki sistem içinde bi tahminde bulunursanız sevinirim
-
Hayırlı geceler herkese . Yarın ki sistem de ve hafta sonu gelecek sistem de Bakırköy civarına örtü beklentiniz var mıdır ? Varsa miktarı nedir ? İki sistem içinde bi tahminde bulunursanız sevinirim
Öncelikle size de hayırlı geceler.Semih hoca yarın ki sistem için olumlu şeyler yazmıştı sanırım özellikle sahiller adına konusundan bakabilirsiniz.
-
benimde ümidim kalmadı güney tarafı olarak kar yağışını görmeden oh be diyemiyeceğim için üzgünüm, eski kışlarda öyle değildi. Sistem gözüktüğünde 3 5 gün kala oh be güzel kar alacağım diyodum da işte..
-
merhaba silivri istanbul un en batısı bu 2 sistemde neler bekliyr acaba bilgilendirebilermsnz teşekkürler iyi akşamlar dilerim
-
Benim bu iki gunluk sistemden beklentim yok asil beklentim 22 sinden sonra ki sistemde
-
evet hocam cephe geçişi var
-
İstanbullu Kardeşlerim gece Kar yağışı görebileceğiz değmez ama uyuyun yarınki sistem için :)))
-
23 sistemi sakata girdi istanbul neden 800 mt yukarda degil
-
Dolu buz graupel benzeri bir şey yağıyor, değişik
-
Hocam bunu yarınki sistemde görürmüyüz :D
-
Hocam bunu yarınki sistemde görürmüyüz :D
Hocam bunu anca yazın görürüz
-
C9D04895-8D53-4D42-AEC8-BB4991487FB2.png >>>WinteR<<< abi ana çıktı için bir “Hoca ne anlatıyor ya ?” gifi alabilir miyiz ? :D
-