Ordan konumum 20 dk yürüme mesafesi neden buraya yagmamis
ben örtüyü 1 km ile kaçırdığım zamanıda biliyorum normaldir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrdan konumum 20 dk yürüme mesafesi neden buraya yagmamis
ben örtüyü 1 km ile kaçırdığım zamanıda biliyorum normaldir
Neden
Soğuklardan endişeliyim gfs için, ecm gibi soğuk gfs gibi yağış gelmesi lazım
Valla ben de tedirginin ECM güzel fakat az daha doğulasa anca anadolu yakası kar alır gerisi izler
Bende sizlerden endişeliyim
Arkadaşlar kolay gelsin. 18-19 Ocak ve 22 Ocak sistemleri için ayrı konular var mı ? Nereden takip edebilirim, genel gelişmelere dair nasıl bilgi edinebiliriz ?
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar kolay gelsin. 18-19 Ocak ve 22 Ocak sistemleri için ayrı konular var mı ? Nereden takip edebilirim, genel gelişmelere dair nasıl bilgi edinebiliriz ?
Teşekkür ederim.
Karışık attım abim..
Varsa birşeyler tahminci arkadaşlarımız yazar, hangi bölgede iseniz oraya bakın orada sorumlu arkadaşlar yazar
Aşağıdaki konuları takip edebilirsiniz,yada sitede ilk 10 yani sonnyazilan konu ve mesajları.
akşam 22 - 23 saatlerinde yağışlar Anadolu yakası dogusu kuzeyi ile başlayacak. Gece 00:00 sıralarında sisteme yağışla birlikte merhaba diyeceğiz. Yağışın ana bölüm olarak etkileyeceği yerleri görsel harita da işaretledim
Ve modellere göre şuan durum aşağı da ki harita gibidir.
Mavi orta şiddetle
Yeşil ara ara yağış min degelerde.
Buna bakara ilk olarak İstanbulun kuzeyi ve dogusu şanslıdır
Sistemin 1 numaralı yıldız yeri Kocaelive Gebze ve çevresi
yani benim anlamadığım bişey var bunu kimse sitem olarak algılamasın semih bey nıye bu kadar sessiz yani bildiğim kadarıyla bu forumun önemli isimlerinden biri ne tahmin yapıyor ne aktif olarak bu foruma giriyor heycanı bitmiş hocanın mesela şu an sistemler silselesine girdiğimiz konuşuluyor ama semih hoca sessiz biz onu daha aktif görmek istiyoruz haksızsam ona da kabülüm bu sadece bi istek teşekkür ederim herkese
GEFS ortalama -6'ya yükselmiş. Her savaşı kaybediyor inşaallah bunu kazanmaz
Akşama belli olur ak koyun kara koyun
yani benim anlamadığım bişey var bunu kimse sitem olarak algılamasın semih bey nıye bu kadar sessiz yani bildiğim kadarıyla bu forumun önemli isimlerinden biri ne tahmin yapıyor ne aktif olarak bu foruma giriyor heycanı bitmiş hocanın mesela şu an sistemler silselesine girdiğimiz konuşuluyor ama semih hoca sessiz biz onu daha aktif görmek istiyoruz haksızsam ona da kabülüm bu sadece bi istek teşekkür ederim herkese
Biz teşekkür ederiz..
Bloğunda yazıyor ne var veya olabilir diye.Her insan gibi bazı sorunlar var, yaşanıyor.Elden geldiği kadar,zaman bulduğu kadar bloğunu kullanıyor.
Az aktif veya cok aktif diye bir yorum da bulunamam kendi adıma.
Takip edelim , az öncede aktifti
akşam 8’den sonra şehre inen kuvvetli dek yağışlarını görmeye başlayacağız. yağışın vurduğu her yer -bazı yerler kısa süreli de olsa-örtü alacaktır.