Hocam bundan Kocaeli de etkilenecek mi
Erdal 300 kere sordun en şanslı yer KOCAELİ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam bundan Kocaeli de etkilenecek mi
Erdal 300 kere sordun en şanslı yer KOCAELİ
Çamlıca tarafı sağlam dek alır mı
Merkezi kırımın kuzeyinde duran ab karadenize dogru yağış gönderiyor. En çok etkilenecek yerler kuzey kesimler yağış karaya çıktıkça eriyecek büyük ihtimalle
Çamlıca tarafı sağlam dek alır mı
istanbul adına şanslı bi konum
Arkadaşlar dek olayı şu yağış geçtikten sonra başlar ama rüzgar yönü karayel oldugu için İstanbulun en dogusuna gelen dekler olur.
Dek olayı asıl İstanbul adına 700 hpa rüzgar modeline göre yıldıza döndüğü saat sabah 9-10 civarı bu durumda öglen 1-2 gibi yine eski haline dönüyor.
Zaten sistem yarın gece 00.00 da İstanbul adına gitmiş bitmiş olyor
ECMWF kar yağışını arttırmış
21 Ocak için dedim bunu devamı güncellenecek
Kütle Avrupa yakasını es geçip Anadolu yakasına yayıldı.
İstanbul icin hafta sonu standart bir sistem yagmur olarak yagacak sulu kar da olabilir sistem 2 gunlük malesef İstanbul adına ben kışı 25 Ocakdan sonra bitiriyorum uzun bir süre yüksek üzerimize yatacak tipik 2007 ile 2020 karsımı kış istanbulun adam gibi kar görmediği 5 yıl olacak
hemen ortalık ayağa kalkmış hele bi durun yarın da ısrar ederse o zaman önümüze bakıcaz
Ecmwf 2. siklonla birlikte örtünün üzerine 15 cm daha ekledi
Kar örtüsü haritası 32 cm vermiş
İstanbul icin hafta sonu standart bir sistem yagmur olarak yagacak sulu kar da olabilir sistem 2 gunlük malesef İstanbul adına ben kışı 25 Ocakdan sonra bitiriyorum uzun bir süre yüksek üzerimize yatacak tipik 2007 ile 2020 karsımı kış istanbulun adam gibi kar görmediği 5 yıl olacak
Hani veri? Hani belge? Hani kanıt? Kanıtsız, belgesiz bilime dayanmayan veriler ile tahmin yapıp bu işleri bilmeyen kardeşlerimizin moralini bozmayalım. Çünkû bu yazı moral bozmaktan öte değil..
Ataşehir'de hafif kar başladı
Odesay forecast system mi model ismi
Veri gösterin bari böyle yorum yaparken