bahçelievlerde 3-4 cm oldu güzel yağiş aldik
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Pazartesi Esenyurt ne olur
Şehrin tümü pert o gün
-
İşte dek ya mis gibi.Ne o öyle siklon sabahtan akşama kadar bi yerden şapur şupur erime sesleri.Çıt yok çıt. :D
-
Bakırköy
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşte dek ya mis gibi.Ne o öyle siklon sabahtan akşama kadar bi yerden şapur şupur erime sesleri.Çıt yok çıt. :D
Evet DEK muazzam bir şey ancak bu şehirde yaşanan efsanelerin neredeyse tamamı siklonik sistemlerdir
-
Şehrin tümü pert o gün
Surekli mi yoksa ara ara mi belli oldu mu artık yağış
-
Kağıthane kopuyor😁😁😁😁 1dk yetti örtü için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
deklerden nefret ediyorum bune ya siklona kurban olsunlar yeterki -2 -3 de yağsın
-
deklerden nefret ediyorum bune ya siklona kurban olsunlar yeterki -2 -3 de yağsın
Amacın ne kardeşim??
-
- Resmi Gönderi
Bu kadar trollemeseydin belki sanada 10 cm kar yağacaktı fakat Karadeniz cezalandırdı seni kütlelerini vermedi sana :D
-
Maşallah her yere en az böyle yağar inşallah
İnşallah hepimize herkese gelir yağar.
-
Arabanın kapısını zar zor açtım Arnavut köye gidiyorum fotoğraf yollarım unutmaz isem
-
Sana da gelir kardeşim sabret kütleler yeni gelişiyor.
-
Bu kadar trollemeseydin belki sanada 10 cm kar yağacaktı fakat Karadeniz cezalandırdı seni kütlelerini vermedi sana :D
Omer ne diyosun bizim burasi icin gelecek tahmimlerin ?
-